S!kor Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Witam Moze jakis konkurs na gracza tygodnia,miesiaca? do wygrania jakies skiny,skrzynki(moge rzucic ) czy cus? Liczy sie dobra zabawa przede wszystkim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 najpierw rozkrecmy serwer. sam pomysl jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 2, 2014 Author Report Share Posted November 2, 2014 No ta.Ale myślę że jak będzie konkurs to i się zwiększy liczba odwiedzin Spoko czaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 trzeba ich zachecac osobowoscia 8-) dobra w sumie glupi suchar Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 2, 2014 Author Report Share Posted November 2, 2014 trzeba ich zachecac osobowoscia 8-) dobra w sumie glupi suchar W sumie masz rację ale dzisiejsze społeczeństwo ciężkie jest heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Sikor dobrze prawi, polac mu zoladkowej, zrobmy konkurs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 to jest dobry pomysl ale z wieksza iloscia ludzi wlasnie a nie teraz. gra ludzi takich z 20 caly czas ogolnie fajne ale nie na tak mala liczbe ludzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Co Ty chrzanisz? Konkurs wlasnie przyciagnie bydlo, a jak bylo z 1.6? Tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 czasy 1.6 sie skonczyly dinozaurze ;ddd ciekawe skąd ci ktos bedzie wiedzial o konkursie na naszym serwie trzeba najpierw zachecic nagrodami a watpie zebsmy wywalili kupe kasy na jakies skiny gdzie inne serwery maja takie konkursy do wygrania po 200 euro skin ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Nie chrzan szczawiu O rozglos sie nie martw. Ja jestem za konkursem, chocby od zaraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Nie chrzan szczawiu O rozglos sie nie martw. Ja jestem za konkursem, chocby od zaraz. Konkurs rozpowszechni serwer-poniewaz wiadomo nawet najmniejsza wygrana CIESZY!!! Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja czasy 1.6 sie skonczyly dinozaurze ;ddd ciekawe skąd ci ktos bedzie wiedzial o konkursie na naszym serwie trzeba najpierw zachecic nagrodami a watpie zebsmy wywalili kupe kasy na jakies skiny gdzie inne serwery maja takie konkursy do wygrania po 200 euro skin Pamietaj od czegos trzeba zaczac.Myslisz ze oni od razu wywalili te jak piszesz 200e??Jak jest konkurs jakis zawsze przyjda nowi,a pozniej nastepni.Zawsze tak było i jest wystarczy na fejsie napisac,grupa strona i wszystko.Reszta zalezy od Adminow itd. ✪ Misiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 no spoko jak tak bardzo chcecie Misiek i ty i pewnie inni ludzie moge pomóc w ogranizowaniu i tez cos dorzucic od siebie jakis skiny czy skrzynie ;d "Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja ;)" te czasi S!kor dawno minely bo tak sie wlasnie gralo ale gimbusy teraz tylko dla kasy cisna ✪ Misiek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 no spoko jak tak bardzo chcecie Misiek i ty i pewnie inni ludzie moge pomóc w ogranizowaniu i tez cos dorzucic od siebie jakis skiny czy skrzynie ;d "Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja ;)" te czasi S!kor dawno minely bo tak sie wlasnie gralo ale gimbusy teraz tylko dla kasy cisna Pamietaj jedna osoba cos wymysli zaraz druga i tak konkurs dojdzie do skutku.A ludzie sami przyjda Wiem wiem napisałem to od tak ze pamietam :D a jak teraz jest to wiem bardzo dobrze.Stara gwardia wie jak było nie tylko ja heh Nie chrzan szczawiu O rozglos sie nie martw. Ja jestem za konkursem, chocby od zaraz. Tak wiec jak jestecie chetni.To mam co nie co do zaoferowania.Tak wiec czekam na decyzje ludziska xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Sikor dobrze prawi, polac mu zoladkowej, zrobmy konkurs. Na cyku się nie pije xD wlasciwie to w ogole sie nie pije. Końkurs to za czasow 1.6 i te turnieje to jeszcze, teraz to cs go to hajs i tylko tyle Jeszcze jakby nie bylo tych MM to moze mozna bylo dac serwer do mixow jako nagroda teraz to pewnie beda chcieli skiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 Na cyku się nie pije xD wlasciwie to w ogole sie nie pije. Końkurs to za czasow 1.6 i te turnieje to jeszcze, teraz to cs go to hajs i tylko tyle Jeszcze jakby nie bylo tych MM to moze mozna bylo dac serwer do mixow jako nagroda teraz to pewnie beda chcieli skiny Haha ja tam zawsze sobie dziabne cos No dokładnie niestety teraz tak to działa.Albo dawało sie slot na miecha i załatwione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 moge oddac kapsułki z naklejkami (na nagrody) bo mam ich w ciul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 moge oddac kapsułki z naklejkami (na nagrody) bo mam ich w ciul Idzie idzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 liżecie dupy w chuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 To tez bys polizał moze ?? ✪ Michal, ✪ Tytanowy Janusz and Jaśnie Pan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 wystarczy mi to co mam u siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Dobra - to kto chce zorganizowac ten konkurs, naglosnic go itd? Skad wezmiemy nagrody? Mam pare chujowych skinow to moge dorzucic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Ja moge rzucic Mozemy zrobic np.od poczatku grudnia i w swieta nagrode sie da zwycięzcy. Nagłosnic to mozna w grupie Wiejskiej,na serwerze,fejsie informacje zamiescic ze odbedzie sie konkurs wtedy i wtedy.... Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Dobra wiec przygotujcie prosze regulamin i zrobcie liste fantow jakie macie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ja daje: - PP - Bizon | Pustynny wicher - 3x Pojemnik z naklejką - 3x Pojemnik z naklejką 2 - krzesło Zobaczymy ile tego będzie, bo mogę też dorzucić tło Guarded. Mam jeszcze grę Gun Monkeys do oddania ale to może do innego konkursu, żeby też nie oddać wszystkiego na raz, tylko mieć do kolejnego konkursu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts