Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Puk puk

S!kor
 Share

Recommended Posts

Nie chrzan szczawiu :P O rozglos sie nie martw. Ja jestem za konkursem, chocby od zaraz.

Konkurs rozpowszechni serwer-poniewaz wiadomo nawet najmniejsza wygrana CIESZY!!! ;)

Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee :D poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja ;)

czasy 1.6 sie skonczyly dinozaurze ;ddd ciekawe skąd ci ktos bedzie wiedzial o konkursie na naszym serwie trzeba najpierw zachecic nagrodami a watpie zebsmy wywalili kupe kasy na jakies skiny gdzie inne serwery maja takie konkursy do wygrania po 200 euro skin :)

Pamietaj od czegos trzeba zaczac.Myslisz ze oni od razu wywalili te jak piszesz 200e??Jak jest konkurs jakis zawsze przyjda nowi,a pozniej nastepni.Zawsze tak było i jest ;) wystarczy na fejsie napisac,grupa strona i wszystko.Reszta zalezy od Adminow itd. ;)

no spoko jak tak bardzo chcecie Misiek i ty i pewnie inni ludzie moge pomóc w ogranizowaniu :) i tez cos dorzucic od siebie jakis skiny czy skrzynie ;d "Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee :D poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja ;)" te czasi S!kor dawno minely bo tak sie wlasnie gralo ale gimbusy teraz tylko dla kasy cisna ;)

no spoko jak tak bardzo chcecie Misiek i ty i pewnie inni ludzie moge pomóc w ogranizowaniu :) i tez cos dorzucic od siebie jakis skiny czy skrzynie ;d "Ja pamietam czasy ze grało sie turnieje,konkursy za freee :D poniewaz liczyla sie dobra zabawa i rywalizacja ;)" te czasi S!kor dawno minely bo tak sie wlasnie gralo ale gimbusy teraz tylko dla kasy cisna ;)

Pamietaj jedna osoba cos wymysli zaraz druga i tak konkurs dojdzie do skutku.A ludzie sami przyjda ;)

Wiem wiem napisałem to od tak ze pamietam :D:D a jak teraz jest to wiem bardzo dobrze.Stara gwardia wie jak było nie tylko ja heh ;)

Nie chrzan szczawiu :P O rozglos sie nie martw. Ja jestem za konkursem, chocby od zaraz.

Tak wiec jak jestecie chetni.To mam co nie co do zaoferowania.Tak wiec czekam na decyzje ludziska xD

Sikor dobrze prawi, polac mu zoladkowej, zrobmy konkurs.

Na cyku się nie pije xD wlasciwie to w ogole sie nie pije.

Końkurs to za czasow 1.6 i te turnieje to jeszcze, teraz to cs go to hajs i tylko tyle ;) Jeszcze jakby nie bylo tych MM to moze mozna bylo dac serwer do mixow jako nagroda teraz to pewnie beda chcieli skiny

Na cyku się nie pije xD wlasciwie to w ogole sie nie pije.

Końkurs to za czasow 1.6 i te turnieje to jeszcze, teraz to cs go to hajs i tylko tyle ;) Jeszcze jakby nie bylo tych MM to moze mozna bylo dac serwer do mixow jako nagroda teraz to pewnie beda chcieli skiny

Haha ja tam zawsze sobie dziabne cos :D 

No dokładnie niestety teraz tak to działa.Albo dawało sie slot na miecha i załatwione :D

• 2 weeks later...

Ja daje:

- PP - Bizon | Pustynny wicher

- 3x Pojemnik z naklejką

- 3x Pojemnik z naklejką 2

- krzesło

Zobaczymy ile tego będzie, bo mogę też dorzucić tło Guarded.

Mam jeszcze grę Gun Monkeys do oddania ale to może do innego konkursu, żeby też nie oddać wszystkiego na raz, tylko mieć do kolejnego konkursu.