Knight Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Na serwerze tf'a jest regulamin,który moim zdaniem jest le zrobiony.Powinien pojawiasibez koniecznoci wciskania przycisków 1,2,3,poniewa wtedy nikt nie czyta,a gdy szybko siklika wszystko aby wejdo gry to znika.Trzeba zrobitak by cay regulamin pojawia siod razu,i 2 opcje akceptuje(gracz wchodzi do gry) i nieakceptuje(wyrzuca).Wtedy wiej osób czytao by regulamin,a teraz regulamin prawie nikt nie czyta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 przykro mi chlopie po pierwsze zly dzial po drugie regulamin jest za dlugi by sie miescil w hudzie wiec podzielony jest na dzialy jakos innym to nie przeszkadzalo jak sie pytalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 Nie patrzyłem na dział jak pisałem ;_;.Nie tyle co przeszkadza co po prostu ludzie go nie czytają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Regulamin zostanie przepisany na nowo bo nie ukrywajmy, jest gówniany. Co do pluginu zostanie on wyjebany w kosmos bo to jakiś syf, zrobimy to inaczej. Pytanie. Kiedy? Postaram się ogarnąć to we wtorek wraz z paroma innymi zmianami. Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 trzymam za slowo jack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Mówi Virus który w dalszym ciągu nie ogarnął starego Mumbla >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts