sensei Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Sandes 1.Dostalem kicka za zabicie go . 2,Wyzywa graczy. 3.Dostałem 100 slapow za kampienie na awp lego crash bo bylem sam na 8 i mialem raszowac .... i jeszcze zostalem kurwa podpalony bo chcialem zmienic bron przed zdefowaniem bomby a bylo 30 sekund i mialem defa ,,,, I przenioslem sie do tt zeby mu nie przeszkadzac to on za mna do tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 zrobiłbym to samo. dziekuje śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 myślę że najpierw lepiej przyciągnąć paru graczy zamiast ich wypierdalać... Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 poczekajmy na sadnessa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Byłem akurat wtedy i nie oceniam..Dac po lisciu sobie i git Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensei Posted November 30, 2014 Author Report Share Posted November 30, 2014 Dać po liśćiu mam 14 lat on pewnie wiecej wiec co ty myslisz ze on ma szanse ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 on to byłby bez szans nawet z ziomexem i nie_pytajem dawaj na serwer sensei i jak jeszcze raz coś się będzie działo to rób screeny i wtedy napisz to pewnie coś z tym zrobi ekipa Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Aaaa no chyba ze tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Wraca stara wiejska! Jak smarki się spinają na forum to git śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Sandes 1.Dostalem kicka za zabicie go . 2,Wyzywa graczy. 3.Dostałem 100 slapow za kampienie na awp lego crash bo bylem sam na 8 i mialem raszowac .... i jeszcze zostalem kurwa podpalony bo chcialem zmienic bron przed zdefowaniem bomby a bylo 30 sekund i mialem defa ,,,, I przenioslem sie do tt zeby mu nie przeszkadzac to on za mna do tt 1. Taka sytuacja nie miała miejsca. Kicka dostałeś za pyskówki. 2. Klne na wszystko i wszystkich bo to serwer bez cenzury i mi kurwa wolno. 3. 1 vs. 5 a ty kampisz na mapie na której nie ma innego celu po za zabijaniem, tak więc tracisz czas innych graczy. 4. Zostałeś podpalony - bo po zabiciu wszystkich graczy z tt zapomniałeś jak się broi bombe 5. Masz chyba jakąś obsesje na moim punkcie... skoro uważasz, że poszedłem do teamu specjalnie za Toba... Nie będę się bronić przed szczeniackimi atakami. Postawcie HLTV i będziemy mogli się licytować w oparciu o jakiekolwiek dowody. Wszystkie dzieci które dostają kicka, slapa i później płaczą na forum itp niech odpala sobie ten link Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 No z tym kampieniem przegiecie było...To fakt ile mozna kampic chyba ze save broni robiles hahaha.Ogolnie nie powinno tego tematu powstac bo jest bezwartosciowy kazdy by zrobił tak samo jak Sadness. Pls stajnia ta mysle do zamkniecia śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 on to byłby bez szans nawet z ziomexem i nie_pytajem dawaj na serwer sensei i jak jeszcze raz coś się będzie działo to rób screeny i wtedy napisz to pewnie coś z tym zrobi ekipa nie do końca rozumiem co do "tej szansy" ale pierdol sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 1. Taka sytuacja nie miała miejsca. Kicka dostałeś za pyskówki. 2. Klne na wszystko i wszystkich bo to serwer bez cenzury i mi kurwa wolno. To troche tak jakbys był hipokryta Ty mozesz wyzywać wszystkich ale kiedy Ciebie juz ktos wyzywa to kickujesz Tak jak napisali wyzej po mordzie sobie dajcie i dziekuje Zamknac ten syf pajace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts