Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

SANDES

sensei
 Share

Recommended Posts

Sandes 

1.Dostalem kicka za zabicie go .

2,Wyzywa graczy.

3.Dostałem 100 slapow za kampienie na awp lego crash bo bylem sam na 8 i mialem raszowac ....

i jeszcze zostalem kurwa podpalony bo chcialem zmienic bron przed zdefowaniem bomby a bylo 30 sekund i mialem defa ,,,,

I przenioslem sie do tt zeby mu nie przeszkadzac to on za mna do tt

Sandes 

1.Dostalem kicka za zabicie go .

2,Wyzywa graczy.

3.Dostałem 100 slapow za kampienie na awp lego crash bo bylem sam na 8 i mialem raszowac ....

i jeszcze zostalem kurwa podpalony bo chcialem zmienic bron przed zdefowaniem bomby a bylo 30 sekund i mialem defa ,,,,

I przenioslem sie do tt zeby mu nie przeszkadzac to on za mna do tt

1. Taka sytuacja nie miała miejsca. Kicka dostałeś za pyskówki. 

2. Klne na wszystko i wszystkich bo to serwer bez cenzury i mi kurwa wolno. 

3. 1 vs. 5 a ty kampisz na mapie na której nie ma innego celu po za zabijaniem, tak więc tracisz czas innych graczy. 

4. Zostałeś podpalony - bo po zabiciu wszystkich graczy z tt zapomniałeś jak się broi bombe

5. Masz chyba jakąś obsesje na moim punkcie... skoro uważasz, że poszedłem do teamu specjalnie za Toba... 

Nie będę się bronić przed szczeniackimi atakami. Postawcie HLTV i będziemy mogli się licytować w oparciu o jakiekolwiek dowody.

Wszystkie dzieci które dostają kicka, slapa i później płaczą na forum itp niech odpala sobie ten link :)

1. Taka sytuacja nie miała miejsca. Kicka dostałeś za pyskówki. 

2. Klne na wszystko i wszystkich bo to serwer bez cenzury i mi kurwa wolno. 

To troche tak jakbys był hipokryta  :) Ty mozesz wyzywać wszystkich ale kiedy Ciebie juz ktos wyzywa to kickujesz  ;) Tak jak napisali wyzej po mordzie sobie dajcie i dziekuje  ;) Zamknac ten syf pajace  :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.