variant Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Poczytalem sobie te wasze forum kazdy kazdemu dupe lize virus pisze ze zasady zasady i jeszcze raz zasady na srw .Admin ma to i tamto a prawda jest taka ze gra na tym serwie banda pewnych cweli ktorych admini nie rusza gra sie jak to jest w moim przypadku walnie sie temu cw... banie raz drugi i zaczyna sie text chu... cwe.. wyp. z srw , inny motyw grasz sobie dobry stats jak dla kogo i juz leci text co to za no name gra on nawet nie umie grac niech stad wypierd. Ale rekordy pobija volantis ten to wogle panuje wystarczy go zabic i juz wyzywa gralem specjalnie pod paroma nickami i za kazdym razem gdy sie go zabije zaczyna wyzywac to sie nazywa chyba adhd albo brak rodziny czy cos w tym stylu acha to samo ma fibak i spolka zero ;] Sory za pisownie ale nie mam czasu na pisanie ladnie schludnie i wogle pozdro przem czy tam misiek ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Tak, dla ciebie noustimowcu to tylko jedno s³owo, Won do swojego chlewa. 4fun wiesz co to ? czy tak jeste� zapatrzony na ten swoj NOUSTIMOWY klan i grasz ESL'e ze nie rozumiesz prostych pojê�..... Co za pó³ mózg Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 moze ty grasz na non steamie i wlasnie mowie o tym a co 4fun to znaczy ze co mozesz wyzywac i wkladac kazdemu kto jest od ciebie lepszy szmato ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Jak sam powiedziaÂłeÂ? wrzucam tylko lepszym od siebie, czyli na ciebie zÂłego sÂłowa nie powiedziaÂłem, jestem nie winny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Buhahaha s1r nie pomyliles osob ? Z czego ja i reszta pamietamy, to ty zawsze odemnie po dupci dostawales i po paru rundach wychodziles z serva ? :mrgreen: Nie osmieszaj sie :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 sIr a fibaka ja obraÂżam nie za to Âże lepszy jest bo 1 on 1 dostaÂł , tylko za to Âże jest gejem :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Bathory do takiej wygranej nie powinienes sie nawet przyznawac... :mrgreen: Wygrales z gosciem ktory po 2 miesiacach mial pierwszy raz myszke w reku [ Dodano: 2007-12-07, 22:06 ] teraz se mozemy strzelic 1v1 :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Wygrana to wygrana SAM CHCIAÂŁEÂ? wiĂŞc J@P@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ok ok jestes lepszy :-/ Od dzisiaj jestes moj sensei :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Sensej, master, pan, gospodarz, miusiu twĂłj, ÂżabeĂ?ka, myszka ... wiem wiem :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 BOTYYYYYYYY Fibak , Bathory , a sir to nou koment ... Ja jestem P@NEM TEJ GLUPIE J GRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 dobra netowe kozaki gadacie i gadacie jutro zagramy 2v2 i moze jak skoluje sklad to 5v5 pokazecie co umiecie a nie tylko gadacie i sie przechwalacie jakie wy pro na ffa wiec jutro zgadamy sie i zagramy cos najlepiej 5v5 pozdro dla wiesniakow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 chwalisz sie czy zalisz? [ Dodano: 2007-12-08, 00:16 ] hah netowe kozaki zajedz do mnie pod blok w ktoras sobote a cie pizdo przetarzam pod garazami Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 dobra netowe kozaki gadacie i gadacie jutro zagramy 2v2 i moze jak skoluje sklad to 5v5 pokazecie co umiecie a nie tylko gadacie i sie przechwalacie jakie wy pro na ffa wiec jutro zgadamy sie i zagramy cos najlepiej 5v5 pozdro dla wiesniakow Sir no co ty gadasz... weÂĽ zaraz 1 on 1 w ESLu stary !! No przeciez co to na ciebie takie zero jak Fibak !! postawie w profesionalu na twoje zwyciĂŞstwo bo kursy zajebisty chodzÂ?... A tak na serio... to ze kogoÂ? lejesz na serwie i grasz uczciwie to powinno cie uszczesliwiac i powinienies pomyslec sobie ze prezentujesz jakiÂ? poziom ze lejesz takich kurwa nou nejmĂłw a nie iÂ?Ă? wypÂłakaĂ? sie na forum... stary byĂ? pro na nou steamie to jest coÂ? ale byĂ? konfidentem do zero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 huj mu w zad Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 sIr cenisz swojÂ? nietykalnoÂ?Ă?, mute all wtedy koncentracja 100% i pro gaming on, nikt Ci nie kaÂże sÂłuchaĂ? beÂłkotu niewyÂżytego licealisty ktĂłry caÂłe Âżycie dostaje w dupe to siĂŞ wyÂżywa na grze w ktĂłrej jeszcze nie idzie mu zbyt dobrze. KaÂżdy kaÂżdemu dupe liÂże ale widze, Âże i kakaÂło od miÂ?ka ci przypadÂło du gustu. Tak jest banda cweli nietykalnych ktĂłrzy sÂ? naszymi kolegami, wiĂŞc nie licz na rĂłwnouprawnienie. Po za tym jeszcze nikt nic ci nie zrobiÂł, a zdarza ci siĂŞ poniÂżaĂ? sÂłabszych graczy od ciebie, kiedyÂ? graÂł teÂż HitmaN wtedy siĂŞ popisaÂłeÂ? hasÂłem "leÂżeĂ? psie", that's the spirit. WiĂŞc sorry ale o co ci kurwa chodzi czÂłowieku, szukasz rozgÂłosu, nabawiÂłeÂ? siĂŞ jakiÂ? kompleksĂłw. Ogarnij siĂŞ. Chcesz zagraĂ? z kimÂ? meczyk, no prob full kulturka a nie toczysz piane z pyska i fuczysz na kaÂżdego. Pozro =| Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 pozdro przem czy tam misiek ;] HAHAHA i kto tu dupe lize ^^ hahahah padam... I gadanie o ESL 2on2 HAHAHA dlaczego nie zagrasz 1on1 jak taki kozaczyna jestes ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 I gadanie o ESL 2on2 HAHAHA dlaczego nie zagrasz 1on1 jak taki kozaczyna jestes ;D wÂłasnie ze on gada kazdemu kto go zabiÂł i napisaÂł mu lezec "choc 1 on 1 w ESL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 JA! PoĂ? no poĂ?, no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 poc do mie na osiedle :] zrobia ci takie esl ze kurwa sprzedosz konto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 zrobia ci takie esl ze kurwa sprzedosz konto Ja, albo wyciepniesz je oknem. Co jak co, ale do tego serwera nie mam zastrzeÂżeĂ? PomijajÂ?c fakt, Âże zostaÂłem niesÂłusznie oskarÂżony o coÂ?. Ale to juÂż niewaÂżne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 o co :> pruj sie dziwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 poc do mie na osiedle :] zrobia ci takie esl ze kurwa sprzedosz konto pokozesz mu tego swojego "rudego k... " :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 pozdro przem czy tam misiek ;] HAHAHA i kto tu dupe lize ^^ hahahah padam... I gadanie o ESL 2on2 HAHAHA dlaczego nie zagrasz 1on1 jak taki kozaczyna jestes ;D Ty nie miales uninstal cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 I huj, sIr zostaÂł oficjalnie dupowÂłazem ktĂłrego pociÂ?ga kaukauko miÂ?ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts