Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Smiech na sali

variant
 Share

Recommended Posts

Poczytalem sobie te wasze forum kazdy kazdemu dupe lize virus pisze ze zasady zasady i jeszcze raz zasady na srw .Admin ma to i tamto a prawda jest taka ze gra na tym serwie banda pewnych cweli ktorych admini nie rusza gra sie jak to jest w moim przypadku walnie sie temu cw... banie raz drugi i zaczyna sie text chu... cwe.. wyp. z srw , inny motyw grasz sobie dobry stats jak dla kogo i juz leci text co to za no name gra on nawet nie umie grac niech stad wypierd. Ale rekordy pobija volantis ten to wogle panuje wystarczy go zabic i juz wyzywa gralem specjalnie pod paroma nickami i za kazdym razem gdy sie go zabije zaczyna wyzywac to sie nazywa chyba adhd albo brak rodziny czy cos w tym stylu acha to samo ma fibak i spolka zero ;] Sory za pisownie ale nie mam czasu na pisanie ladnie schludnie i wogle pozdro przem czy tam misiek ;]

dobra netowe kozaki gadacie i gadacie jutro zagramy 2v2 i moze jak skoluje sklad to 5v5 pokazecie co umiecie a nie tylko gadacie i sie przechwalacie jakie wy pro na ffa wiec jutro zgadamy sie i zagramy cos najlepiej 5v5 pozdro dla wiesniakow

Sir no co ty gadasz... weÂĽ zaraz 1 on 1 w ESLu stary !! No przeciez co to na ciebie takie zero jak Fibak !! postawie w profesionalu na twoje zwyciĂŞstwo bo kursy zajebisty chodzÂ?...

A tak na serio... to ze kogoÂ? lejesz na serwie i grasz uczciwie to powinno cie uszczesliwiac i powinienies pomyslec sobie ze prezentujesz jakiÂ? poziom ze lejesz takich kurwa nou nejmĂłw a nie iÂ?Ă? wypÂłakaĂ? sie na forum... stary byĂ? pro na nou steamie to jest coÂ? ale byĂ? konfidentem do zero.

sIr cenisz swojÂ? nietykalnoÂ?Ă?, mute all wtedy koncentracja 100% i pro gaming on, nikt Ci nie kaÂże sÂłuchaĂ? beÂłkotu niewyÂżytego licealisty ktĂłry caÂłe Âżycie dostaje w dupe to siĂŞ wyÂżywa na grze w ktĂłrej jeszcze nie idzie mu zbyt dobrze. KaÂżdy kaÂżdemu dupe liÂże ale widze, Âże i kakaÂło od miÂ?ka ci przypadÂło du gustu. Tak jest banda cweli nietykalnych ktĂłrzy sÂ? naszymi kolegami, wiĂŞc nie licz na rĂłwnouprawnienie. Po za tym jeszcze nikt nic ci nie zrobiÂł, a zdarza ci siĂŞ poniÂżaĂ? sÂłabszych graczy od ciebie, kiedyÂ? graÂł teÂż HitmaN wtedy siĂŞ popisaÂłeÂ? hasÂłem "leÂżeĂ? psie", that's the spirit. WiĂŞc sorry ale o co ci kurwa chodzi czÂłowieku, szukasz rozgÂłosu, nabawiÂłeÂ? siĂŞ jakiÂ? kompleksĂłw. Ogarnij siĂŞ. Chcesz zagraĂ? z kimÂ? meczyk, no prob full kulturka a nie toczysz piane z pyska i fuczysz na kaÂżdego. Pozro =|

zrobia ci takie esl ze kurwa sprzedosz konto

Ja, albo wyciepniesz je oknem. Co jak co, ale do tego serwera nie mam zastrzeÂżeĂ? :D PomijajÂ?c fakt, Âże zostaÂłem niesÂłusznie oskarÂżony o coÂ?. Ale to juÂż niewaÂżne :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.