Riko209 Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Witam nazywam siÄ™ RikoPL. ChciaÅ‚bym dostać admina na wiejskiej Chacie w team Fortress 2 poniewasz. CzÄ™sto mam takie sytuÅ‚acje że np: przedÅ‚użajÄ…,wyzywajÄ… ludzi od noob itd. Pilnuje porzÄ…dku na Wiejskiej Chacie nawet gdy nie jestem adminem ponieważ,pomagam ludziÄ… siÄ™ ogarnąć np: jak wÅ‚Ä…czyć rage, albo mówie adminowi o zamiszkach i odpaÅ‚ach graczy. Ps: mam praiwe 15 lat bo urodziłem sie 1 marca 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 riko a 10 lat skończone? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 poczekajmy, niech H@ się wypowie. Według mnie betonować ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Powiem tak. Na serwerze jest aktualnie 10 adminów (nie licząc H@ i opiekuna). Nie chciałbym przekroczyć tej ilości. Jako, że dębowy napisał szybciej to admin został dodany jemu. Nie chciałbym być też w jakikolwiek sposób niemiły ale również zdaje mi się ze jesteś trochę za młody. Doceniamy Twoje zainteresowanie i chęć współpracy i pomocy ale admin musi mieć też trochę posłuchu na serwerze Jeżeli nadal chcesz nas wspierać bez admina ucieszę się bardzo, coś się znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Jak dalej będziesz zaaangażowany jak na obecną chwile to znajdzie sie dla ciebie miejsce albo rozpierdole tego tf`a Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts