Rekin Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Kilka dni temu ,gdy graem na serwerze Luigi100 da mi slay za ''naduywanie'' komendy !votemute. Uyem tej komendy dwa razy, za pierwszym razem jednemu czowiekowi trzeszcza mikrofon, za drugim jego gos by wnerwiajÄcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Pamiętam tą sytuację, rozmawiałem nawet z tobą o tej sprawie na serwerze, jak pamiętasz zrobiłem o to !vote i ludzie przyznali że nadużywasz, z twoich zeznań przyznałeś się że to prawda, dlatego uznałem że dam ci ostrzegawczego slay'a Szczerze mówiąc nie sądziłem że taka forma kary może tak zdenerwować graczy ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Pamiętam tą sytuację, rozmawiałem nawet z tobą o tej sprawie na serwerze, jak pamiętasz zrobiłem o to !vote i ludzie przyznali że nadużywasz, z twoich zeznań przyznałeś się że to prawda, dlatego uznałem że dam ci ostrzegawczego slay'a Szczerze mówiąc nie sądziłem że taka forma kary może tak zdenerwować graczy ;P PS: Wylogowało mnie przed napisaniem >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Jak dla mnie sprawa została wyjaśniona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Robic posta na forum za slay'a? Gdzie kazdy wiedzial o co kaman? Nastepnym razem podzielcie sie soczkiem/cukierkami zamiast robic niepotrzebne posty ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Stare dobre czasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts