Rekin Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Witam mam na imiMicha (Rekin na Steam). Mam 13 lat i gram na serwerze okoo 4 miesiy. Gdybym zosta adminem/opiekunem to pilnowabym porzdku na serwerze podczas nieobecnoci innego administratora. Nieraz zdarzaj siprzypadki, e rozrywka jest przeduana i nie ma admina eby sitym zaj Jestem konsekwentny w dziaaniu i potrafizajmowasiserwerem, poniewa byem adminem na innym serwerze. Proszo pozytywne rozpatrzenie mojego podania pomimo zamkniej rekrutacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Witam mam na imiMicha (Rekin na Steam). Mam 13 lat i gram na serwerze okoo 4 miesiy. Gdybym zosta adminem/opiekunem to pilnowabym porzdku na serwerze podczas nieobecnoci innego administratora. Nieraz zdarzaj siprzypadki, e rozrywka jest przeduana i nie ma admina eby sitym zaj Jestem konsekwentny w dziaaniu i potrafizajmowasiserwerem, poniewa byem adminem na innym serwerze. Proszo pozytywne rozpatrzenie mojego podania pomimo zamkniej rekrutacji Jeden Rekin zjebany starczy ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 Rekina osobiście znam, i faktycznie co chwila musze wchodzić na serwer bo innych adminów nie ma a jakieś problemy są Myśle że jeszcze jeden admin by nie zaskodził Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 mam nadzieje, ze nie mylisz go ze mna (rekin jebany). A co do kandydatury... Pytac Jacka ale chyba 13 Lat bez mutacji to tak srednio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted December 24, 2014 Author Report Share Posted December 24, 2014 mam nadzieje, ze nie mylisz go ze mna (rekin jebany). A co do kandydatury... Pytac Jacka ale chyba 13 Lat bez mutacji to tak srednio. Jestem w trakcie przechodzenia mutacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debowy_Mocny Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 Mi on nie podpadł. W sumie nie zdarzyła się sytuacja bym musiał go o coś dopominać. Ja nie mam nic przeciwko by on był kolejny adminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted December 27, 2014 Report Share Posted December 27, 2014 Rekrutacja jest zamknięta dlatego nie mogę rozpatrzyć tego podania. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts