Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

admini !!!!

Guest LASKA
 Share

Recommended Posts

Siemka wraz z S!korem doszlilsmy do wniosku, że na serwerze mamy bardzo dużo adminów, których wgl nie znamy bądź  wgl nie graja. oto cała lista

GRA

NIE GRA

/////////////Admins///////////////////

// laska GRA

// sadness GRA

// Tytanowy Janek GRA

// SuperSwinia NIE GRA
 // ANAL! NIE GRA

//////////////CS//////////////////////

// maro.NIE GRA
 // daro.NIE GRA
// krs.CZASAMI
// keczupowy CZASAMI
// nrxNIE GRA

// emkaNIE GRA
// KoBeRNIE GRA
// vanya CZASAMI
// sint GRA
// gołomb GRA
// REDQu GRA
// minikoper NIE GRA
// error NIE GRA
 // stivi NIE GRA
 // davez CZASAMI
  // hassas GRA
 // orangensaft GRA
// bodziu NIE GRA
 // s!korGRA
 // biterman NIE GRA
// warka CZASAMI
 // Aga GRA
// dewelope probny GRA

prosimy także jak zobaczycie na serwie nick spisac sid  "Your Dad"

rozwiązanie waszej małej dziury w budżecie.

jest min. 11 ludzi którzy powinni (przynajmniej wg mnie) płacić te składki przy których w zupełności starcza na przedłużenie o kolejny miesiąc, przy czym Ty, Rekinie nigdzie nie musisz się zadłużać. Jakby każdy by tego obowiązku pilnował to byłoby świetnie.

• 1 month later...

Pierdolicie ze obowiązkowa składa 5 zł i spoko a i tak mało z was wysyła. Zróbcie aktualizacje tej listy. Technik i h@ niech mają gdzieś w notatniku przy nicku gracza napisana datę do kiedy admin przysługuje. Przypominam że admin to admin, VIP to dodatkowa opłata dla admina.

BTW miska to chuj bo obiecałaś ze będziesz grała i takiego chuja Ciebie widzę xD

W sumie olmeba w nocy mnie przekonal do tego analu. 5zl nie pieniadz a w obecnej sytuacji sie przyda kazdy grosz.

ej gdzie znikneły emotki, jeszcze niedawno było ich więcej, teraz jest tylko jakieś 20

zniknęła emotka, ale poszła dotka jbc

Dobra a ja tak z innej beczki.Kto za kłotnie daje bany??Dla mnie to bezsensowne skoro uczestniczy w tym admin i gracz,wiadomo do jakiegos stopnia na poczatek np,mute,kick ban jeden dzien czy cos ale qrwa perma,tydzien-tracimy graczy dzieki temu.Dlatego serwer jest bez cenzury i kazdy admin powinien troszke swoje ego dac na bok czasem i sie nie wywyzszac jak sam obraza innych graczy wdaje sie w kłotnie...Takie moje male analne zdanie robaczki ;**

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.