Riko209 Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 1. Nick: RikoPL 2. Wiek: 15 3. Godzin: 1676 4. Znajomość panelu: 5 5. Mikrofon: TAK 6. Po mutacji: TAK 7. Nie wiem bo nie mam zabardzo kasy ale bym chciał 8. TAK miałem go przes 5 miesięcy ale niestety mnie usuneli z powodu pomyleni gracza i daniu mu bana na 1 dzień. 9. Poniewasz często się zdarzają się przy mnie incydęty np: przedłużanie długie i wyzywanie się graczy. Potrafie się dogadywać z graczami,potrafie ich pogodzić. Jestem miły i przyjazny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Admin dodany na próbę na 2 tyg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 kolejna gwiazda... admin zabrany. slapowanie graczy, nadawanie sobie gravity aby wskoczyc na kampe, zabawa komendami (slapy,slaye). spierdalaj. ✪ Tytanowy Janusz and ✪ Aga 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts