Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie o admina

Recommended Posts

Nick na serwerze: Rekin

Liczba godzin w TF2:1430

ZnajomoSourcemod-a i panelu admina: 4/10

Mikrofon: TAK

Po mutacji: w trakcie

Czy miaby ochote wspm serwer pieniie poprzez kupno vip'a?: gdybym mial kas tak

Dowiadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: TAK, na White-Forest 2 miesice

Pare zdana temat tego jak moesz pom w rozwoju serwera: Mogpom w rozwoju serwera poprzez reklamowanie go na innych forach/portalach.

Proszo pozytywne rozpatrzenie podania.

Sorry Ale NIE :c Jak dla mnie jesteś zbyt młody i nieogarnięty żeby zostać adminem. Często pewnie będziesz nim bawił lub nadużywał pewnych komend. Oprócz tego nie raz widziałem jak nie stosujesz się do regulaminu oraz nie rozumiesz adminowkich czynów ( plącz o slay'e, mute etc). Nawet na dwu tygodniowa próba też nie wchodzi w grę. Ja to tak widzę ... może inni bardziej "dojrzali" gracze/adminowie mają inne zdanie (nie chodzi mi o zdanie ziomeczków z podwórka którym sprzedałeś watę cukrową / czapkę).

Sorry Ale NIE :c Jak dla mnie jesteś zbyt młody i nieogarnięty żeby zostać adminem. Często pewnie będziesz nim bawił lub nadużywał pewnych komend. Oprócz tego nie raz widziałem jak nie stosujesz się do regulaminu oraz nie rozumiesz adminowkich czynów ( plącz o slay'e, mute etc). Nawet na dwu tygodniowa próba też nie wchodzi w grę. Ja to tak widzę ... może inni bardziej "dojrzali" gracze/adminowie mają inne zdanie (nie chodzi mi o zdanie ziomeczków z podwórka którym sprzedałeś watę cukrową / czapkę).

Jestem ogarniety, więc o co chodzi.

• 2 weeks later...

Hale raz ustawilem, zabijalem skautow ktorzy nic nie robili. Zmiany map poprzedzone glosowaniem.

admin zabrany.

ustawianie sobie hale'a, bezpodstawne zmiany map, zabijanie graczy (skautow)

Raz ustawilem hale, zmiany map poprzedzone glosowaniem, zabijalem skautow ktorzy nic nie robili.

Dobra, to i ja słowo nadmienię.

Admin = osoba, która nie ma rozwiania emocjonalnego, potrafi zarządzać zasobem ludzkim, ma refleks, potrafi ogarnąć sytuację, PRZESZŁA mutację i co najważniejsze - po wejściu na serwer - bije od takiego zajebistością i respektem, niezależnie czy ma flagi czy nie.

Doceniamy Twoje starania, niemniej jednak prośba moja jest następująca - pograj trochę, poudzielaj się na forum.. pozwól nam poznać Cię i zaufać CI. Jeśli wszystko będzie cacy, flagi powinny zostać przywrócone. 

Pozdrawiam nieczule

UrseK

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Dobra, to i ja słowo nadmienię.

Admin = osoba, która nie ma rozwiania emocjonalnego, potrafi zarządzać zasobem ludzkim, ma refleks, potrafi ogarnąć sytuację, PRZESZŁA mutację i co najważniejsze - po wejściu na serwer - bije od takiego zajebistością i respektem, niezależnie czy ma flagi czy nie.

Doceniamy Twoje starania, niemniej jednak prośba moja jest następująca - pograj trochę, poudzielaj się na forum.. pozwól nam poznać Cię i zaufać CI. Jeśli wszystko będzie cacy, flagi powinny zostać przywrócone. 

Pozdrawiam nieczule

UrseK

Masz :) Wtedy odzyskasz flagi. Wywnioskuj.