Rekin Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Nick na serwerze: Rekin Wiek: 13 ( 23 lutego 14) Liczba godzin w TF2:1430 ZnajomoSourcemod-a i panelu admina: 4/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: w trakcie Czy miaby ochote wspm serwer pieniie poprzez kupno vip'a?: gdybym mial kas tak Dowiadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: TAK, na White-Forest 2 miesice Pare zdana temat tego jak moesz pom w rozwoju serwera: Mogpom w rozwoju serwera poprzez reklamowanie go na innych forach/portalach. Proszo pozytywne rozpatrzenie podania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Sorry Ale NIE :c Jak dla mnie jesteś zbyt młody i nieogarnięty żeby zostać adminem. Często pewnie będziesz nim bawił lub nadużywał pewnych komend. Oprócz tego nie raz widziałem jak nie stosujesz się do regulaminu oraz nie rozumiesz adminowkich czynów ( plącz o slay'e, mute etc). Nawet na dwu tygodniowa próba też nie wchodzi w grę. Ja to tak widzę ... może inni bardziej "dojrzali" gracze/adminowie mają inne zdanie (nie chodzi mi o zdanie ziomeczków z podwórka którym sprzedałeś watę cukrową / czapkę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted January 5, 2015 Author Report Share Posted January 5, 2015 Sorry Ale NIE :c Jak dla mnie jesteś zbyt młody i nieogarnięty żeby zostać adminem. Często pewnie będziesz nim bawił lub nadużywał pewnych komend. Oprócz tego nie raz widziałem jak nie stosujesz się do regulaminu oraz nie rozumiesz adminowkich czynów ( plącz o slay'e, mute etc). Nawet na dwu tygodniowa próba też nie wchodzi w grę. Ja to tak widzę ... może inni bardziej "dojrzali" gracze/adminowie mają inne zdanie (nie chodzi mi o zdanie ziomeczków z podwórka którym sprzedałeś watę cukrową / czapkę). Jestem ogarniety, więc o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Jack napisał rekrutacja zamknieta, wiec ja w sumie nie widze sensu skladania tych podan. Gdybyś był ogarniety to zrozumialbys to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Rekrutacja została wznowiona, usunęliśmy adminów którzy od dawien dawna nie uczęszczali na serwer i staramy się o z rekrutowanie nowych ogarniętych i aktywnych. I Rekin ... nie, nie jesteś ogarnięty. Ale jak już mówiłem, to jest tylko moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 rekin może być tylko jeden zmień nick najpierw Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Admin dodany na próbę na 2 tyg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 admin zabrany. ustawianie sobie hale'a, bezpodstawne zmiany map, zabijanie graczy (skautow) ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted January 21, 2015 Author Report Share Posted January 21, 2015 Hale raz ustawilem, zabijalem skautow ktorzy nic nie robili. Zmiany map poprzedzone glosowaniem. admin zabrany. ustawianie sobie hale'a, bezpodstawne zmiany map, zabijanie graczy (skautow) Raz ustawilem hale, zmiany map poprzedzone glosowaniem, zabijalem skautow ktorzy nic nie robili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Dobra, to i ja słowo nadmienię. Admin = osoba, która nie ma rozwiania emocjonalnego, potrafi zarządzać zasobem ludzkim, ma refleks, potrafi ogarnąć sytuację, PRZESZŁA mutację i co najważniejsze - po wejściu na serwer - bije od takiego zajebistością i respektem, niezależnie czy ma flagi czy nie. Doceniamy Twoje starania, niemniej jednak prośba moja jest następująca - pograj trochę, poudzielaj się na forum.. pozwól nam poznać Cię i zaufać CI. Jeśli wszystko będzie cacy, flagi powinny zostać przywrócone. Pozdrawiam nieczule UrseK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Kiedy odzyskam flagę admina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 jak wejdziesz pod biurko Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 To kiedy odzyskam flagę? (Pod biurko już wchodzilem i to nic ne dalo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Jak wejdziesz pod stól Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekin Posted February 22, 2015 Author Report Share Posted February 22, 2015 to też już zrobilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Dobra, to i ja słowo nadmienię. Admin = osoba, która nie ma rozwiania emocjonalnego, potrafi zarządzać zasobem ludzkim, ma refleks, potrafi ogarnąć sytuację, PRZESZŁA mutację i co najważniejsze - po wejściu na serwer - bije od takiego zajebistością i respektem, niezależnie czy ma flagi czy nie. Doceniamy Twoje starania, niemniej jednak prośba moja jest następująca - pograj trochę, poudzielaj się na forum.. pozwól nam poznać Cię i zaufać CI. Jeśli wszystko będzie cacy, flagi powinny zostać przywrócone. Pozdrawiam nieczule UrseK Masz Wtedy odzyskasz flagi. Wywnioskuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts