śmierdzę kupą Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Dwa tematy: 1. Po pierwsze zwiększenie czasu na kupowanie broni na respach o 2-3 sec. Obecny moim zdaniem jest zbyt krótki. W momencie kiedy ktoś nie korzysta z bindów - nie jest w stanie kupić pełnego eq. Wyrównałoby to szanse na wybieganie z respa w tym samym czasie dla wszystkich graczy. 2. Jeśli już mowa o respie. Serwer zyska już spora popularność często jest wypełniony po brzegi graczami. Zaczyna się robić tłoczno na respach... - dlatego proponuję wprowadzić coś na zasadzie przenikania przez graczy przez pierwsze 5 sekund rundy. Zapobiegnie to blokowaniu się graczy na respie. Póki co to tyle z mojej strony, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Dwa razy tak! Poczekajmy jeszcze na opinie innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Jestem tez na Tak.Lecz z tym czasem na kupowanie to moim zdaniem jest wystarczajacy.Nigdy nie korzystam z bindow i zawsze kupuje pelny asortyment ale wiadomo sa wolniejsi gracze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Moim zdaniem rzeczy calkowicie zbyteczne. Czas na kupno wynosi 45 sekund. Nie wyobrazam sobie nie zdazyc w takim czasie wszystkiego kupic. Druga sprawa - byl pare razy wrzucony plugin antykolizyjny na serwer ale byl bardzo niestabilny, co 2-3 mapy nastepowal crash. Jesli potraficie napisac taki, ktory nie bedize wchodzil w zadne konflikty z serwerem gry - bardzo prosze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 . Moim zdaniem rzeczy calkowicie zbyteczne. Czas na kupno wynosi 45 sekund. Nie wyobrazam sobie nie zdazyc w takim czasie wszystkiego kupic. Druga sprawa - byl pare razy wrzucony plugin antykolizyjny na serwer ale byl bardzo niestabilny, co 2-3 mapy nastepowal crash. Jesli potraficie napisac taki, ktory nie bedize wchodzil w zadne konflikty z serwerem gry - bardzo prosze. Chyba się nie zrozumieliśmy... Czas na kupno czasem na kupno. Chodzi mi o tą blokadę przy kupowaniu do momentu aż wszyscy wystartują! Teraz rozumiesz? Co do pluginu antykolizyjnego jakoś na csbydgoszcz.pl potrafią zrobić to bez crashy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Tak to dobry pomysl,wtedy kazdy ma rowne szanse bo ruszamy np.po 40 s z repsa A widzialem gdzies na serwie ze jak sie blokniemy z kims to wpisujemy !unblock i gitara u nas tego nie mozna wprowadzic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 >>> Chodzi mi o tą blokadę przy kupowaniu do momentu aż wszyscy wystartują! Jaką blokadę? freezetime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted January 9, 2015 Author Report Share Posted January 9, 2015 >>> Chodzi mi o tą blokadę przy kupowaniu do momentu aż wszyscy wystartują! Jaką blokadę? freezetime? Chyba o to chodzi. Nie mam głowy już do tych wszystkich pojęć. Tak to dobry pomysl,wtedy kazdy ma rowne szanse bo ruszamy np.po 40 s z repsa A widzialem gdzies na serwie ze jak sie blokniemy z kims to wpisujemy !unblock i gitara u nas tego nie mozna wprowadzicU U nas też jest komenda !stuck Bardziej chodzi o to, że jest tłok i nie idzie szybko wybiec z respa bo ktoś zagradza drogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Co do pluginu antykolizyjnego jakoś na csbydgoszcz.pl potrafią zrobić to bez crashy. zranie w banie csbydgoszcz a my ponad 10 serwerow caly czas kasa to placa za napisanie pluginu i jest git to wlasnie ty nie zrozumiales Sadness. A te gotowce co sa udostepnione to gowno resetujace serwer . freeztime nie ma problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 No ten freeztime mozna wgrac Laska ;)A z tymi gotowcami to sie zgadzam zawsze sa problemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 wiec jak chcesz dobry plugin = kasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 ktos potwierdzi - jest komenda !stuck na naszym serwerze? jesli nikt nic nie znajdzie to bede zmuszony plugin napisac samemu w blizej nieokreslonym czasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 stuck nie dziala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Nie dziala bo juz tez patrzałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 ile tego freezetime'a chcecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 daj tyle ile jest czasu na kupowanie Nie wiem ile tam jest z 30s? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 to potem sie beda rzucac ze za dlugo nie moga sie ruszyc daj troche dluzej i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 sikor Ty wiesz co mówisz? 30 sekund freez time?.. chcesz czekać 30 sekund zeby sie ruszyc z respa? dajcie z 4-5 sekund i bedzie git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 No wlasnie chodzi o to jak wyzej pisalismy czas kupowania i ruszania niech bd rowny dla kazdego 10,15s powinno starczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 chyba Cie coś boli że bede czekał 15 sekund żeby ruszyć bo jakiś cymbał nie umie broni kupić.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 No to temat zamknijcie proste ;)bo mnie to rybka ja dam rade kupic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 (edited) ja tez daje rade kupowac mozna te kilka sek dac dluzej nie wiecej mp_freezetime "3"mp_buytime "45"tak jest ustawione u nas Edited January 10, 2015 by LASKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 no to do 5 sekund freez time i gitara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 jak wyzej 5s nie ma chuja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts