śmierdzę kupą Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Proponuje: VIP w CT z automatu zawodnik otrzymuje def'a Przy starcie rundy VIP dostaje kamizele + hełm. Obecnie jest tylko kamizela i w mojej opinii bez sensu jest otwieranie zakładki sprzęt po to tylko żeby dokupić czapkę. Treści pisane przez VIP powinny być wyświetlane w rzucającym się dla oka kolorze. (W przypadku adminów również tak powinno być. Jeśli będzie możliwe to treści pisane przez sv_admin powinny wyświetlać się na środku ekranu jak 1.6). Znieść natomiast można dodatkowe premie pieniężne za zabicia/heady itd. To będzie pewnego rodzaju consensus, który umili na pewno grę i zachęci jeszcze bardziej do zakupu VIP. Co do samych pieniążków w grze, mam inną propozycję - dodajmy obstawianie. Pozdrawiam Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 No te nagrody za zabicia to masakra jest. AWP co runde nawet jak padnie...(y) podoba mi sie, chociaż vipa nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 sm_csay umozliwia to pisane na srodkuKolory dla adminow to moze nie bardzo ale za to only admin can talk now moze byc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts