Orbi Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Wpadłem na pomysł żeby zrobić turniej na w-ch 5 vs 5 ludzie zgłaszają się do administratorów i się zapisują gdy zbierze się odpowiednia ilość ludzi można zrobić drużyny. wygrana 3 pkt przegrana 0 pkt remis 1 pkt drużyny zbierają punkty a drużyna która zdobędzie najwięcej do staje skiny ale jest jeden haczyk trzeba być zarejestrowanym na stronce co myślicie o tym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 ok ale skiny po 3 centy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Orbi, pomysł super, ale pomyśl dodatkowo jeszcze nad:- nagrodami - procesem weryfikacji uzytkownikow - miejscem rozgrywki - składzie mającym na celu kontrolę + wychwytywanie shitów - i przede wszystkim reklama tak aby ludzie biorący udział byli faktycznie i fizycznieAmen K3tChuP and stivi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Pomysł ok.Ale moim zdaniem nie ogarnie sie tego teraz.Przy tym kazdy by musiał miec wolne z adminow itd..Duzo ludzi sie zapisze na to a znajac zycie wiecej jak polowa odpadnie.Zreszta Ursek wszystko pieknie ujął Turniej mozna zrobic ale poczekajmy nie co tydzien cos . K3tChuP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 ciekawa rzecz, ale żeby taki turniej ogarnąć to trzeba mieć "jakieś" doświadczenie w robieniu takiego turnieju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 To musisz serwer zamknac na czas rozgrywek-co na pewno nie bd sie podobac grajacym na serwie...nagrywac zeby w razie wu cziterskie scierwa banowac lub ktos musi podgladac grajacych.Duzo ale to duzo roboty przy tym. ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Ogólnie braliśmy udział w turniejach sieć serwerów vs. sieć serwerów graliśmy 10 vs 10. Trzeba tylko serwer i jazda Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 ok to ja zgłaszam pierwsza 5-Ja-ememer-Michła-emjaememr-ja MichałGramy deaglem wiecej nie trzeba.Jak dasz serwer to mozna zagrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 ok to ja zgłaszam pierwsza 5 -Ja -ememer -Michła -emjaememr -ja Michał Gramy deaglem wiecej nie trzeba. Jak dasz serwer to mozna zagrac Ty wypierdalaj pole orac a nie bierzesz sie za gre!!! American Cie jedzie na serwie a Ty chcesz turniej grac haha Emerku kochany gdzie czesciej wchodzic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Gdzie przed sesją turniej. Za miesiac, albo dwa Jaśnie Pan, K3tChuP and S!kor 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Dobrze prawi, dac mu kotleta! ORZEH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Ja gram w to tydzień - lecz i tak bym wszystkich rozjebał na łopatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Hahaha to poczekaj az wbije Sikor na serwer albo Emer-lecz daje mu fory zeby pozniej nie było płaczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts