Kadrian Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Odzywał się bardzo niekulturalnie do gracza (Americano_Idiot, czy jakoś tak)Stanąłem w obronie tego młodego gracza, ponieważ uległ prowokacji, a po opierdolu ode mnie, wyrzucił mnie z serwera. Tymczasem on sam powinien zostać wyrzucony za masową obraze.20:1801-29-2015Proszę o nauke tego człowieka paru dobrych manier, ewentualnie o skrócenie języka. Nieprzyjemnie mi się grało z czymś takim.Mój nick to: Daewoo MatizPrzynajmniej na ten moment Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Daewoo Matiz Który rocznik i za ile. Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Kurwa Sadd widze ma rzesze fanow :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Który rocznik i za ile. rocznik 69, za tyle ile zmieścisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 primo: serwer bez cenzurysecundo: americano sam w sobie jest wkurwiający (moja subiektywna uwaga) czyli łącząc obie powyższe uwagi dodając do tego wkurwionego sadnessa masz to co nastąpiło i nikogo to nie będzie dziwić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 mi tam sie srednio podoba takie zachowanie ale to Wasza piaskownica. Jak to popieracie (inni admini) to sie nie wtracam. śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Też tego nie popieram, jednak zawsze jest bramka "bez cenzury". A kwestia przeginania w tym temacie jest delikatna - ilu graczy tyle opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Deawo bym nie brał, pewnie pognite pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 A jak banowałem tego małego cwelucha, to Sadnes go odbanował, więc dobrze mu tak, niech się wkurwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 on jak i janusz nie powinni miec wstpu na serwer. toć to nawet nie gimnazjum a serwer +18 :/ S!kor and ✪ Tytanowy Janusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 nie baw się w ojca bo jakby młody ci wiązankę puścił to byś się spocił jak pedofil w smyku, dobrze tak smarkowi czasem trzeba mu przyjebać tekstem albo banem Jaśnie Pan and ✪ Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Rocznik 99, cena wywoławcza 420000zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 troche ogłady i kultury by sie mu przydało.... temu pseudo ADMINOWI na 5 skarg 3 na sadnessa , hmmmm Beton na ADMINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 troche ogłady i kultury by sie mu przydało.... temu pseudo ADMINOWI na 5 skarg 3 na sadnessa , hmmmm Beton na ADMINA Sława nie wybiera. A beton powinieneś Ty dostać, za banowanie innego admina bez powodu i uprzedzenia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts