Devil Is My Bitch Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Imie: AdrianWiek: 18 ;\Nick w cs'e: a to rónie ale ogólnie DevilNick STEAM: 悪魔Ile grasz na serwerach wch? : miesiac?rednio godzin? : 3-6 dziennieZajia: Szkoła ;vMiałem admina? : TakGdzie? : C.s 1.6 i Source ;3Umiejnoci : umiem wkurwiac ludzi x.xCo mogzaproponowa : siebie?Dlaczego ja? : a tego to ja nie wiem ;vCzy bÄdawa skadkna admina?: no oczywiscie, e tak.Linki do 10 reklam: Nie wystarczy, że będę płacił za VIP'a? I tak z tych 10 reklam przyjdzie moze z 3 osoby z czego jedna kupi VIP'a i tak na jedno wyjdzie x.x. Pozatym zapraszam ludzi na server wi.. na jedno wychodzi wszystko x.x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 1 post, podanie jak dla mnie na odwal się, nie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil Is My Bitch Posted February 5, 2015 Author Report Share Posted February 5, 2015 Co do wymagań nie ma nic o postach a podanko bo milion razy edytowal nie bd chinskich znaczkow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 może nie było mowy o liczbie postów ale kurwa o reklamie jest ✪ Vadal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Swieżak... troche pograj , daj sie poznac , nie WKURWIAJ moze przekonasz ludzi do siebie. poki co nie. Tytanowy nie klnij Pało ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Przepraszam kober KoBeR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Nie znam ziomka, nie chce reklamować, podanie ogólnie chujowe, jestem na tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts