S♦p♦e♦C♦n♦a♦Z Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Nick na serwerze : SpeCnaZ Wiek : 14 (13 czerwca 2000 r.) Znajomość Sourcemod'a i panelu admina : 5/10 MIkrofon : Nie Mutacja : Tak Ilość przegranych godzin w tf'a : 565 godz. Czy chciałbym pomóc serwerze pieniężnie po przez kupno vip'a : Tak Dlaczego akurat ja : Jest to mój ulubiony serwer gram na nim codziennie i chciałbym też coś dlatego serwera zrobić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nie, za młody, na pewno bez mutacji. Po drugie to Twój pierwszy post na forum. Najpierw się przywitaj, daj się poznać ludziom i dopiero pisz podanie. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBiTTeL Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ja wiem, ze CS'owcy nie maja co robić i nabijają sobie bezsensowne posty (za młody, mało postów, ble ble ble) ale chuj wam do tego jak działa nasza rekrutacja na freak fortresowym serwerze. Do kurwy wiekszosc z was chuja wie co sie dzieje na freak fortresie (pewnie nawet nie wiecie co to jest) a się wypowiada na podanie. My sobie ogarniemy kto jest OK a kto jest GÓWNIAK. Z powazaniem CHUJ S!kor and K3tChuP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Haha wolnosc slowa do chujaaa :* Przywitaj sie,pare postow zobaczymy hahaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Siema młody, tak jak mówiłem na serverze - podanko jest i gitarra. Dorzuć jeszcze jakies info o sobie w dziale "poznajmy sie" . Naskrobiesz pare postów i bedzie cacy. Do roboty ! Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts