Jaśnie Pan Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Co to za ban? za co? konkretnie - dlaczego perm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ??? No własnie o tym banie pisałem wczesniej posta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Podpinalem sie juz pod temat w "skarga na ADMINOW " . Na 5 skarg az 3 sa na Sadnesa zreszta gralem kilka razy z nim na serwerze i straszny z niego BUC . Drze morde na wszystkich , grozi banami. ogolnie kozak na calego. Moim zdaniem Odebranie wszystkich flag poki co. Moze kiedys sie zmieni chlpak i wtedy zlozy podanie raz jeszcze. śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Dziś prawdziwych adminów już nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted February 17, 2015 Popular Post Report Share Posted February 17, 2015 Dziś prawdziwych adminów już nie ma szmaty też podobnie, bujają się nafutrowane po klubach tylko po to by ciągnąć kutasy, a potem tylko ciągnąć hajs, bo te leniwe to już później nie klękają, to nie to co kiedyś gdzie kobieta miała duszę i bukiet kwiatów polnych ✪ Tytanowy Janusz, lex., Jaśnie Pan and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Ban był przypadkowy. Pisałem by znieść na PW do Adama i Piotra (nie miałem dostępu do konsoli). Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts