pAko Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 (edited) Hello Community Prosil bym bardzo o Zdebannowanie Konta na waszym Serwerze, Niby cheatuje ale to nie prawde moj Ranking w Cs:Go to Globat Elite i nic na to niemoge ze Admin Rage banuie mnie za USP-Ace. I hope you can help me http://www.pic-upload.de/view-26135220/Unban-antrag.png.html Edited February 14, 2015 by pAko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Po pierwsze to gosc gra przecietnie, żaden z niego global elite (niech machie screena). Po drugie siedzialem na spekcie na aim_map_usp i sadzil glowy jak w transie nie wiedzialem czy nagrywac mu demko czy mamy na serwie jakas mozliwosc pobrania go np z przed kilku dni, lecz po akcji w ktorej zostal sam na 7 czy tam 8 przeciwnikow przysiadl na respie za sciana i rozdal banie 3 wybiegajacym równocześnie na niego rywalom 1 kliknieciem, po czym sie cofnal i rozdal kolejna rowniez jedna pestke, byłem 200% pewny ze biega odpalony, wiec dostal perma. Ja nie daje banów z dupy to jest mój pierwszy perm na serwie GO. Bana dostał ze 3 dni temu. I jeszcze jedna sprawa dotyczy tego ile typ ma przegranych godzin, gdy dostawał bana 3 dni temu mial przegrane 300 godzin w cs go i w source`a, zaglądam dzisiaj i ma 300 godzin przegrane rowniez w 1.6 czego przedtem nie mial. Wbijcie sobie na jego profili zerknijcie na na ostatnią aktywność 673 godziny w ostatnich 2 tygodniach? Co to kurwa ma być, jak wpisalem jego konto w cs go stats to ma rozegrane 33 godziny ogólnie i 11 godzin w competitive, wiec nie wiem jakich programów uzywa i po co to robi, ale jestem za tym żeby zostawić chujowi beton i niech nie pierdoli za uchem. Pozdrawiam, Mistrz Gangejmów Club 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Szkoda ze nie ma demka,ale wiem ze bezpodstawny ban nie był,wiec zostawiam Betona dla Ciebie.Poczekajmy na reszte wypowiedzi ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Jak K3tChup mówi że czit, to na 99.9% ma rację. Ale i tak chuj mu w butelkę heinza Swoją drogą, da radę załatwić gotv na serwerze? Takie sytuacje jak powyższa (czyli odwołanie od bana i udawanie niewinnego) będą się zdarzały częściej. I dość trudno będzie udowodnić rację admina bez demka... ✪ Tytanowy Janusz, K3tChuP and ✪ Vadal 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 wystarczy wpisac w konsoli record i nick tylko musisz byc na speccie i na danym graczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 fakt demo moglem mu przyjebac, chocby jako sam dowod bo po co mam krecic demo do oceny jak chlop z aimem biega i utrudnia gre innym, a co do gotv to by sie w chuj przydalo bo wiesz jak to jest siadziesz na spekcie to gosc sie wylaczy albo bedzie sie 2 razy bardziej ukrywal, a tak nie potrzeba nawet admina na serwie bo ktos ci zglosi ze gosc jest podejrzany pobierasz demko i wtedy mozna ocenic na spokojnie maro. and S!kor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Samo nagranie dema nie stanowi problemu - tutaj chodzi o wygodę użytkowania i dyskretność sprawdzania - cziterzy dokładnie obserwują reakcje i rotację na serwerze - bo nie chcą dostać bana. Każde przejście gracza o tagu W-CH albo [VIP] będzie spotykało z reakcją off/leave. Tak było w 1.6, gdzie ludzie i tak nie mieli nic do stracenia, ale bana, nawet na NSie, i tak nie chcieli. W GO, gdzie każdy gra na kupionej oryginalnie grze, tym bardziej nie będą chcieli dostać bana - więc będą 2x bardziej czujni niż w przypadku 1.6 Dlatego, nagrywanie demek skurwielom którzy nie latają z aimem, tylko z wh, i potrafią się kryć, będzie cholernie ciężkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Jest wchuj ciezko ogarnac typka z wh..On/off wh i chuja nie ogarniesz typka.Ale Jezeli jest dwoch adminow na serwie i uznaja ze gosc gra na dopalaczach to juz chuj A dzieciaki i tak bd swoich sil na wh/aim zeby ranking szedl albo dla zabawy xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Szkoda, że nasz global elite się jeszcze nie wypowiedział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAko Posted February 14, 2015 Author Report Share Posted February 14, 2015 i co teraz? ja mam 28 competive lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 gdzie jest KRASULA ja sie kurwa pytam ? pAko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 napisze w tygodniu do hostingu i spytam ale watpie aby byla mozliwosc odpalenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 ok;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Prosil bym bardzo o Zdebannowanie Konta wygrał jebany Pozdrawiam, Mistrz Gangejmów w chuju żeś był, chujaś widzioł S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Kilka lat temu był taki jeden co to zakwestionował i do tej pory leży w śpiączce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Kilka lat temu był taki jeden co to zakwestionował i do tej pory leży w śpiączce Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 chujowo bo dzwiek opozniony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 ostatecznie, co robimy z jegomościem? jakie są decyzje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Beton,kurwiszcza na dopalaczasz sie niszczy... Jestem za tym zeby został beton! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Co robimy? NIC. Wszystko sprowadza się do tego, czy wierzymy komuś kto zarejestrował się dla napisania odwołania, i wstawił nic nie wnoszące do tematu screeny, czy komuś kto gra z nami spory kawałek czasu, sumiennie wykonywał swoje obowiązki jako admina, i mamy zaufanie do jego zdania ( w końcu swojej rangi z dupy nie dostał, skarg też wielu nie pamiętam). Dla mnie wybór jest prosty. K3tChuP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAko Posted February 17, 2015 Author Report Share Posted February 17, 2015 I have played in the last time with DeveL0pe you can ask him sry for my bad Polish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts