Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Admini CSGO

Guest LASKA
 Share

Recommended Posts

A więc tak razem z sikorem postanowiliśmy zrobić trochę porządku ponieważ wymsknęło się to już trochę z pod kontroli.

minikoper - admin usunięty z braku aktywności
orangesaft - admin usunięty z braku aktywności
$adness - usunięta możliwość banów  ARGUMENT  
warka - admin usunięty z braku aktywności 
error
- admin usunięty z braku aktywności

NO chyba SIE POJEBALO , TE GOWNO SADNESS mi wyplacil BANA ? Admin moze zbanowac Admina,  to raz a dwa jak piszesz ze nie ma flag to ma ich nie miec. 

Ja pierdole co sie z ta Wiejska POROBILO ............ 

NA WIEJSKIEJ DZIEJE SIE CO CHCE  , to nie jest Wiejska jaka była. 

100 Adminow , kazdy robi co chce , banuja odbanowywuja .......... zero kontroli , kiedys ktos to jeszcze trzymał. 

czas chyba dac sobie spokoj jezeli tak ma to wygladac. 

Ci ci kurwa nie pasuje znowu ? Bo nie rozumiem twojego posta chyba napisałem ze usuwam i odbieram flagi sadnessowi nie usune bo sie przyczynił do stworzenia serwera csgo i takie było polecenie rekina . Kurwa innym dogodzić to jest jednak wyczyn

i do wacka jedna sprawa. Osoby z rangą Wieśniak Honorowy mieli zawsze admina za darmo za swoje zasługi na rzecz sieci i nie tylko. 

Ja pikole co tu sie dzieje za anarchia, " razem z sikorem postanowiliśmy zrobić trochę porządku" - Kim wy kurde jesteście? może i macie dostęp do serwera ale do jasnej cholery... MACIE PYTAC STARSZYCH KUJWA :D bo potem ładne kwiatki wychodzą i wszystko sie zaczyna pipczyć.

I kurcze to formatowanie tekstu to sobie w dupe włóż ani to czytelne ani to ładne! A co do samowolki to możecie sami sobie co najwyżej szklanki w domu w szafce poprzestawiać albo krzesło w inną stronie ustawić!

Dobra to w takim razie pierdołę to w same kule i róbcie jak chcecie Aga masz admina skąd mam wiedzieć ze to ty widziałem ze 2 osoby o takim nicku . Jeszcze cis robić i jest złe śmieszne to jest

I nie wiem Michał po co mówisz jak nie wiesz jaka jest sytuacja tak ban kazał rekin wiec nie wiem kogo mam sie słuchać headadmina czy ciebie ?

Laska , nie unos sie bo od tego jest byl i bedzie ten  paralityk Orzech :)

jezeli juz piszesz ze ktos nie ma FLAG to ma on ich nie miec , moze i nie mam w budowie serwera zadnychg zaslog ,ale jak jestem na serwerze to szanuje innych i pomimo czestych wyzywek , opierdalania jeden na drugiego na wiejskiej zawsze przynajmniej lata temu byly zasady. Teraz ich nie ma . kiedys admina wolano na serwer bo cos sie dzialo , teraz Jakies GOWNO wchodzi , freezuje ludzi , banuje za bylo gowno bo mu ktos na imbicje wejdzie bo nie podoba mu sie ze ma 15 lat i nadaje na mikro a on dalej moze robic co chce.... CHUJ W TAKA AKCJE .............. 

sie kurwa dziw ze na serwerze mniej ludzi gra /............................... 

Dobra nieważne bo jak zwykle czytanie pada...
Robicie - dobrze róbcie ale kurna chyba po to była zawsze społeczność wiejska I DO CHOLERY "Ukryte obrady" żeby taki temat poruszyć! Bo z tego co widzę wasza pomoc polega na tym "my zadecydowaliśmy" i potem więcej osób niezadowolonych niż zadowolonych i płacz na forum i niedogadania takie jak te, bo reszta to osoby neutralne które nawet nie mają konta na forum i się nie wypowiadają... Od tego jest forum i od tego jest społeczność wch, żeby poruszyć każdy tema. Nie wiem jaka jest sytuacja? widziałem jaka ona była jak Ty mówiłeś na gówno papu więc nie pindol. A co do tego czy masz się słuchać mnie czy headamina jak to pięknie zauważyłeś masz się słuchać wszystkich i sam wyrażać swoje zdanie, aby potem dojść do porozumienia z każdym. Zdecydowanie jesteś tak dobrym użytkownikiem forum i prowadzącym serwer, że rzeczywiście wiesz jak się za to zabrać tylko szkoda, że do teraz nie możesz zauważyć, że nawet Adam będąc głównym założycielem sieci po dzień dzisiejszy nie robi nic sam tylko pyta społeczność i się jej słucha- chciałeś obrać takie stanowisko w którym zaoferowałeś pomoc to słuchaj nas też bo nie jesteś bogiem teraz tylko dlatego że masz dostęp do samego FTP serwera i innych rzeczy. Mam nadzieje, że nie popłaczesz się jak co 5 minut w każdym poście na formu i sb bo ktoś Ci wytyka błędy (owszem niektóre niesłuszne) i ogarniesz wreszcie na czym to polega.

A dla Twojej świadomości użyteczniej, jeśli tylko bym się zgodził to już dawno musiałbyś się mnie słuchać również nie tylko Adama ;) spiąłem dupę bo miałem o co, nigdy nie robię tego bez powodu na tym forum.

Ci ci kurwa nie pasuje znowu ? Bo nie rozumiem twojego posta chyba napisałem ze usuwam i odbieram flagi sadnessowi nie usune bo sie przyczynił do stworzenia serwera csgo i takie było polecenie rekina . Kurwa innym dogodzić to jest jednak wyczyn

to MOMENT , on ma sciagniete flagi czy nie ?? bo nie rozumiem , w pierwszym poscie piszesz ze ma a tu nie ma ? 

i nie unos sie bo od tego zawsze byl , jest i bedzie ta ciota ORZECH ! 

Kurwa mac narobilo sie ADMINOW zmian tyle ze nawet REKIN pisze ze to nie jego piaskownica.... to jak ma to dzialac skoro sa ADMINI ktorzy daja bany z dupy bo im przeszkadza ze gosc ma 15 lat , ze pogoda za oknem nie taka ... jak na serwerze maja byc ludzie jak koles freezuje wszystkich bo moze .  jak maja wchodzic ludzie jak na serwerze jest zero kontroli . 

zreszta co ja sie wkurwiam , POSTY NA FORUM Z GLOWNEJ TO 2012 ROK . WTEDY TO SIE DZIALO i to my mielismy wkład , AGA, PUSZEK , SYLWIA , EMEMER , JUVE , ORZECH , KETCHUP , MISIEK , REDQu i jeszcze masa innych a teraz .......................................... KUPA panie KUPA sie dzieje...................................

eeee Doube post , piosalem i mi sie dwa razy kliknelo ........ ale jaja 

"Bo z tego co widzę wasza pomoc polega na tym "my zadecydowaliśmy" i potem więcej osób niezadowolonych niż zadowolonych i płacz na forum i niedogadania takie jak te, bo reszta to osoby neutralne które nawet nie mają konta na forum i się nie wypowiadają..."

nie rozumiem takie halo ze usunelismy kilka adminow i przez pomykle Adze i nie wiem wczym tu placz ale dobrze .

KoBeR ma zabrana flage na banowanie czyli nie moze banowac reszte moze :)

Laska je uwazam ze naprawdze chlopie dajesz rade ale tez pdpinam sie pod EMEMERA ( michłka ) . tylko nie rozumiem jak to jest ze gosc ktory ma sciagniete FLAGI zgodnie z postem o godz 12:19 daje mi bana bo mu cos nie pasuje o godz 14:25 ? 

a ja nie potrzebuje twoich FLAG mozesz nawet mi ADMINA zabrac . Nie mi krzywde zrobisz tylko innym ktorzy chca pograc normalnie na wiejskiej posmiac sie jak kiedys a nie teraz wejsc i obawiac sie mikro wlaczyc bo Sadness siedzi , wolna droga.......................... 

Szkoda bo kiedys to naprawde bylismy w czolowce serwerow , ludzie o nim mowili i pomimo ze ja mam swoje lata to dalej tu jestem , moze nie zawsze ale jestem , tak samo pozostali ktorzy tu byli przed toba i sadnessem i reszta ......................... 

Nikt nie płacze i nie spina posladow ;).Dlatego jest dany post zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i tyle.Gdyby to zalezalo od nas i nie chcielibysmy  poznac waszych opinii to nawet by tego tematu nie było,no nie ????Kazdy wasze zdanie sie liczy ale  tez popatrzcie na to z drugiej strony admin banuje admina,Adminow tysiac z czego 90% nie ma pożytku-dlatego chyba dobrze zawęzić liczne grono adminow???Jezeli ponownie bd chcial admina ktorych z tych graczy to oczywiscie dostanie(ze starej wygi co ich nie widac).I zero spin tylko dzialac zeby to jakos funkcjonowało ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.