Riko209 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Nick na serwerze: Riko Wiek: 15 Liczba godzin w TF2: 1811 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 9/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK gdybym miał kase XD Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: TAK siusiaczkowa ale zostałem zwolniony za niby zbanowanie jakiegoś dziecka neo ale to nie była prawda Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Poniewasz jestem udciwy i często wchodze prawie codziennie na server. Nie używam komend bez powodu lubie pomagać innym ludzią jako taka niformacja XD.Lubie ten server i chciałbym go też pomagać udszymywać na poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 myślę, że odrazu na nie https://shu.yt/EaepA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts