Robin Ethiopia's King™ Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Nick na serwerze: Robin, Ethiopia's King™ Wiek: 16 lat(w grudniu 2015 będzie 17) Liczba godzin w TF2: 554 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 3/10 (znalazłem admina chętnego, by mnie do końca wprowadzić, chodzi o gracza Luigi100) Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochotę wspomóc nasz serwer pieniężnie poprzez kupno VIP'a: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2: NIE, lecz mam nadzieję, że tu się to zmieni Dlaczego akurat Ja?: Jestem uczciwym graczem i człowiekiem z wyuczonymi zasadami, mianowicie nie lubię się kłócić, staram się zawsze chodzić na kompromis, staram się jak najlepiej przestrzegać regulaminu serwera, z którym się zapoznałem zaraz, po dowiedzeniu się o forum. Na serwerze przesiaduję często i nie kiedy jestem świadkiem denerwującego łamania zasad serwera, więc pomyślałem, że może warto się zgłosić. Gdybym był adminem z pewnością wprowadziłbym nieco mojego humoru i namawiałbym graczy do stosowania się do regulaminu serwera, w przeciwnym razie odpowiednio to karać. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. To tyle, miłego dnia. KoBeR and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Jestem za, ostatnio wiele problemówi na sewerze jest a sam rady nie dam ze wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Jack092 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Poproszę o wypowiedź innych adminów. Ja ze swojej strony chyba pierwszy raz widzę ładnie napisane podanie ✪ Zinbo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Nie gram w te wasze pistolety , ale podanie pierwsza klasa... Jezeli mozna dac TAK to ja daje... Powodzenia z Karabinami........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 wybaczcie mu, on już jest stary i czasami mu się pomyli. chodź Kober wracaj na swoje miejsca do GO:) Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 ide , ide........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Jestem na tak,ładnie napisane podanie.Przekonuje mnie też wiek,obyś miał cierpliwość do graczy na wiejskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts