Osaka (Kawaii Killer) Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Witam, jestem znany na chacie jako Osaka [Kawaii Killer]. Mam 18 lat, 1.652 godziny rozegrane w TF2 (od 3 lat). Posiadam mikrofon i jestem po mutacji. Moglbym wspomoc serwer przez kupno VIP-a. Nie mialem doswiadczenia w administrowaniu na innych serwerach. Dlaczego ja? Jestem uczciwym graczem, przebywam na serwerze dosc czesto i zauwazam przypadki gdzie gracze nie stosuja sie do zasad. Nawet sam probuje opanowac sytuacje, ale nie wychodzi. Do tego dochodzi ze nie ma adminow kiedy ich trzeba, dlatego chcialbym sie zglosic. Nie mam na mysli by admini musieli siedziec nad tym jednym serwerem caly czas. Chce ich nauczyc szacunku do innych jak rowniez stosowanie sie do regulaminu i odpowiednie karanie. Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania. Dzieki i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 masz 18 lat a nie potrafisz napisać podania według wzoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts