_Cytryn_ Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Dzień dobry, na wiejskiej chacie ludzie znają mnie jako _Cytryn_™. Mam 14 lat jestem w trakcie mutacji. gram w tf'a od 2 lat i jestem uczciwym graczem przeczytałem regulamin serwera.Mam mikrofon i nie byłem adminem na innych serwerach. Przeważnie ludzie grający na tym serwerze mnie lubią, gram na wiejskiej prawie codziennie i pouczałbym graczy którzy nie stosują zasad serwera. Dzięki za przeczytanie pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Znam cytryna, ale podania się po nim nie spodziewałem. Mógłbym nauczyć go ,,adminowania" jeśli by został i myślę że mógłby dostać admina na próbę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts