Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nowe Mapy i zmiana map

KoBeR
 Share

Recommended Posts

Taka propozycja :

- moze bytak dac taka opcje zeby mapa nie mogla byc wybrana np: co 5 map bo ratsy ( w przenosni  ) dupa wychodza czlowiekowi ( czy najwyzej 4 mapy w nominowanych ) i

- przenikanie przez swoj team w pierwszych sekundach ( wiem ze malo polularna opcja ale NOOOOOBy blokuja mi ucieczke z respa i zmanijszaja szanse na moja szybsza rychła smierc)  

i dodac jakies mapy z tego setlecia znaczy jakies co maja wiecej pikseli niz minecraft.........  - mapy z 1.6 troche jak minecraft wygladaja.......

cobblestone cs - nowy z CS GO a usunac starego 

A jak nie to PIERDOLNAC tym wszystkim w pizdu i wyjechac w bieszczady................ 

Guest LASKA

dobra to powrzucajcie mi do tego tematu wszystko co mam wrzucić. nie jestem w stanie poszukac tam tak sie zle czuje i siedze w domu chory. bede mial linki sciagne i wrzuce 

Taka propozycja :

- moze bytak dac taka opcje zeby mapa nie mogla byc wybrana np: co 5 map bo ratsy ( w przenosni  ) dupa wychodza czlowiekowi ( czy najwyzej 4 mapy w nominowanych ) i

- przenikanie przez swoj team w pierwszych sekundach ( wiem ze malo polularna opcja ale NOOOOOBy blokuja mi ucieczke z respa i zmanijszaja szanse na moja szybsza rychła smierc)  

i dodac jakies mapy z tego setlecia znaczy jakies co maja wiecej pikseli niz minecraft.........  - mapy z 1.6 troche jak minecraft wygladaja.......

cobblestone cs - nowy z CS GO a usunac starego 

A jak nie to PIERDOLNAC tym wszystkim w pizdu i wyjechac w bieszczady................ 

• Dobra propozycja z tym pseudo map cyklem.
  • Co do przenikania już proponowałem takie rozwiązanie w którymś z tematów - z info od Laski wiemy, że plugin jest z (_Y_) i się zawiesza. Trza napisać swój albo zlecić napisanie za hajs.
  • Co do map z 1 Rzeczpospolitej to pisałem dzisiaj w tej sprawie z Laską i faktycznie trza wyjebać te wszystkie 1.6! To jest serwer CS:GO jak ktoś chce grać stary syf to niech wraca do 1.6.

Przygotuję dzisiaj/jutro propozycję map na oba serwery i umieszczę tu do zrecenzowania :) pozdro