KoBeR Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Taka propozycja : - moze bytak dac taka opcje zeby mapa nie mogla byc wybrana np: co 5 map bo ratsy ( w przenosni ) dupa wychodza czlowiekowi ( czy najwyzej 4 mapy w nominowanych ) i - przenikanie przez swoj team w pierwszych sekundach ( wiem ze malo polularna opcja ale NOOOOOBy blokuja mi ucieczke z respa i zmanijszaja szanse na moja szybsza rychła smierc) i dodac jakies mapy z tego setlecia znaczy jakies co maja wiecej pikseli niz minecraft......... - mapy z 1.6 troche jak minecraft wygladaja....... cobblestone cs - nowy z CS GO a usunac starego A jak nie to PIERDOLNAC tym wszystkim w pizdu i wyjechac w bieszczady................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Kilka nowych map i przenikanie na starcie sie przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 to podajcie linki i propozycje map to wgram dzisiaj a przenikanie wgrywalem wczoraj czy tam w piatek i nie dzialalo musze poszukac innego pluginu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 LASKA , wgrej tego knajfa i he_coś tam co dawałem w temacie nizej i bede mega zadowolony ) trust me i;m engi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 15, 2015 Author Report Share Posted March 15, 2015 i koniecznie dodanie muzy z refrenem na zakonczenie jakiejs mapy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=367902985 Guronco polecam mojom mape z nożami. Może kiedyś machnę takie coś w stylu allinone co było w 1.6Miejsca zrobiłem na 40 ludu z czego dobrze pamiętam to się powinni pomieścić xDKról zajechał matizem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 fun allinone juz jest pod csgo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 dobra to powrzucajcie mi do tego tematu wszystko co mam wrzucić. nie jestem w stanie poszukac tam tak sie zle czuje i siedze w domu chory. bede mial linki sciagne i wrzuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 zgadzam się z przedmuwcą, daje kciuka w gure pozdrawiam huj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 @Laskahttp://kh.site.nfoservers.com/gamebanana/gb97/maps/367/35hp_forbiddenforest.rarhuhuhuhuhuhuhhuhehehuehueh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Taka propozycja : - moze bytak dac taka opcje zeby mapa nie mogla byc wybrana np: co 5 map bo ratsy ( w przenosni ) dupa wychodza czlowiekowi ( czy najwyzej 4 mapy w nominowanych ) i - przenikanie przez swoj team w pierwszych sekundach ( wiem ze malo polularna opcja ale NOOOOOBy blokuja mi ucieczke z respa i zmanijszaja szanse na moja szybsza rychła smierc) i dodac jakies mapy z tego setlecia znaczy jakies co maja wiecej pikseli niz minecraft......... - mapy z 1.6 troche jak minecraft wygladaja....... cobblestone cs - nowy z CS GO a usunac starego A jak nie to PIERDOLNAC tym wszystkim w pizdu i wyjechac w bieszczady................ Dobra propozycja z tym pseudo map cyklem. Co do przenikania już proponowałem takie rozwiązanie w którymś z tematów - z info od Laski wiemy, że plugin jest z (_Y_) i się zawiesza. Trza napisać swój albo zlecić napisanie za hajs. Co do map z 1 Rzeczpospolitej to pisałem dzisiaj w tej sprawie z Laską i faktycznie trza wyjebać te wszystkie 1.6! To jest serwer CS:GO jak ktoś chce grać stary syf to niech wraca do 1.6. Przygotuję dzisiaj/jutro propozycję map na oba serwery i umieszczę tu do zrecenzowania pozdro Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 tuscana wrzucic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 26, 2015 Report Share Posted March 26, 2015 Dajcie w linkach propozycje,pozniej sie zaglosuje i bd wiadomo co dodac robaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pareidolia ™ Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Laska masz Eldorado : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=220552185&searchtext=Eldorado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 Laska masz Eldorado : http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=220552185&searchtext=Eldorado Aaaaa pamietam ta mape dobra dla botow kamperskich(Tytan,Orzech,Kober) Dla nich to bd raj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 poczekajcie na dniach to ogarne mam straszny zapierdol siedze nad drugim serwerem gdzie beda tylko takie fun mapy a tutaj zostana same normalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pareidolia ™ Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 A eldo nie da rady pyknąć na ffa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 28, 2015 Report Share Posted March 28, 2015 pykne ale mam zapierdol narazie i jak skoncze 4funa zobacze ffa Pareidolia ™ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts