Kadrian Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Siemaneczko. Swoimi czasu lubie robić sobie jakieś tam remixy, sranie w banie.Gorąco zachęcam do tego każdego. Dla mnie jest to zabijacz czasu i złego humoru, a nagrodą jest uśmiech na twarzach ludzi którzy słyszą moje wypierdki.Używam do tego wszystkiego programu FL Studio. Można go łatwo kupić przez internet, albo skorzystać z darmowej wypożyczalni programów torrent (mój wybór). Mój staż to rok albo dwa. Nie potrafię określić Jakby ktoś był zainteresowany to nawet mogę parę poradników nagrać co i jak bo jednak conieco się na tym znam.https://soundcloud.com/adriaan-pompa/tracksTutaj możecie znaleść wszystkie moje znośne produkcje.Dajcie znać co myślicie o produkcji muzyki. Może zainspiruje jakiegoś człeka i zrobi się z niego drugi Heldens, Garrix albo Mozart .Proszę o nie mylenie DJ`a z producentem. Są to zupełnie inni ludzie, ale klej ten sam. Biba w oborze łołołołołołołołołoło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 przenośta to do działu hobby, bo mje internety odmUwjo posłuszeństwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts