Kadrian Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:42546745&advType=steamid&SubmitDzisiaj dostałem bana za to, że kampiłem przy respie tym samym ugrywając kolejne rundy dla naszej drużyny. Nie używałem żadnych bugów mapy itp (General Exploit of Game/Map/Server). Po prostu nie wychodziłem z okolic respa dopóki nie było bezpiecznie. W prawdzie ban trwał 10 minut, ale to nie było stosowne zachowanie z jego strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Nie martw się, maro to ciota. śmierdzę kupą 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Maro juz tak ma jak go dopadniesz ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Nie patrz na powód bana, bo po prostu wybrałem byle co, i tak wiedziałeś za co ten ban - równie dobrze mógłbyś mieć reason "hacking". Po prostu nie wychodziłem z okolic respa dopóki nie było bezpiecznie Gówno prawda. Nie wychodziłeś z okolic respa parę rund pod rząd od początku do końca rundy. Napisz sobie jeszcze na przyszłość ze trzy podobne tematy, bo jak będziesz grał w ten sposób to będę cię banował. Przypominam że w regulaminie serwera zawsze były zapisy odnośnie gry dynamicznej i wypełnianiu celów mapy. Skoro już przypominam rzeczy oczywiste, dodam też że ORZEH TO KURWA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 Wychodziłem Parę razy zaplantowałem pakę.Nie umiesz przegrywać - nie graj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Widziałem, jednak jak tylko dostałeś w łapki awp, to nie ruszałeś dupy na 10 metrów od respa przez całą rundę. Masz kurwa grać dynamicznie, kampienie przez cała rundę będzie się konczyło kickiem lub banem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 Jak oglądasz IEM to też się drzesz, że czekają przez minute przy respie? Uważam, że temat można zamknąć, a część administracji powinna zostać przeszkolona pod kątem regulaminu gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Mecze turniejowe rządzą się swoimi prawami. Tutaj mamy serwer 4fun. Nie widzisz różnicy, co? Mamy grać dynamicznie, i w miarę możliwości stosować się do celów mapy. Nie istnieje coś takiego jak "regulamin gry" impotencie umysłowy. Zamiast tego istnieje regulamin serwera, który możesz przeczytać tutaj: http://forum.wiejska-chata.pl/topic/6790-regulamin-serwera-csgo/ Faktycznie, temat można zamknąć. S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts