Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[C]h!n!o

Archaniol
 Share

Recommended Posts

witam

nie mam ani dem ani nic ale nominuje do zbanowania

[C]h!n!o

powod??

WH.

na servie wch2 wlasnie gramy mape office. i dziwnym zbiegiem okolicznosci od kiedy zostal sam w team'ie zaczol wiedziec ktoredy ide z Arti'm

wszystkie rundy wiedzial gdzie my bedziemy. jak wszedlem na spekta okazalo sie ze za kazdym razem gdy tylko byl arti'ego wlaczal sobie ciche bieganie i zabijal go.

takze jak szlismy we dwoch z arti'm na cichobiegach wiedzial gdzie bedziemy i wiedzial kiedy wyjsc by zabic.

steam ID jego to

STEAM_0:0:13601776

Pozdrawiam

ot tak bym nie pisal tu tego posta. wiem jak gral wczesniej jak z nim gralem i wiem jak gral gdy gralismy na officie w 3 osoby.

ale zgaduje ze nawet jak bym dal demo gdzie by bylo widac ze ma wh to i tak bys nic z tym nie zrobil bo wkoncu virus ''znasz go od lat'' a to dowodzi ze admini na wch sa postronni.co za tym idzie to to ze kumpli nawet jak by mieli niewiadomo jakie czity to byscie nie banowali tylko pewnie byscie im mowili ze maja zmienic nick lol

zal.pl

narqa temat off

nawet jak bym dal demo gdzie by bylo widac ze ma wh to i tak bys nic z tym nie zrobil bo wkoncu virus ''znasz go od lat'' a to dowodzi ze admini na wch sa postronni.co za tym idzie to to ze kumpli nawet jak by mieli niewiadomo jakie czity to byscie nie banowali tylko pewnie byscie im mowili ze maja zmienic nick lol

zal.pl

narqa temat off

jakbys mial demo z jego wh, dostalby beton z miejsca. Mielismy tutaj dobrego kolege, nazywal sie mentos bodajze. Lubilem go ja, misiek, zostal zlapany, ma perma. Nie ma przebacz winnetou wiec skoncz pierdolic.

zal.pl to se do mamy mow.

tu jest wiejska-chata.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.