Jaśnie Pan Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jakiś czas temu wpadl mi do glowy szalony pomysl, aby nasz glowny serwer csgo przeksztalcic w typowego FFA z turniejowymi mapami, to jest dd2, inferno, nuke, cache, mirage i pare innych. Do tego jeden gungame, awp india i ratsy. TYLE. Na duzych mapach rozgrywany bylby klasyczny tryb turniejowy ze zmiana druzyn. W zamian za redukcje glupkowatych map, postawilibysmy serwerek 4ever CSGO czyli 16 (docelowo 20) slotow, mapki typu aim, fy, gg, awp i niestandardowe de oraz cs. Do tego alltalk i funowe pluginy. Co o tym myslicie? Kadrian, ❤ DMG and krs// 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Wujek KoBeR za i tak nie raz sie czlowiek staral dawal pomysly na zmiane map , pytal ludzi a i tak jest to male grono starych wiesniakow ktorzy jeszcze o to dbaja zeby forum tetnialo zyciem i ludzie na serwie byli, na forum nie koniecznie chce im sie zawsze wejsc.. , nowi co graja nawet nie wiedza ze jest cos takiego jak forum... jak bym tam to zrobil jezeli macie na to czas i sily.. bo oczywiscie kazdy napisze ze tak a cala praca bedzie zrobiona przez 2 osoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 wlasnie trzeba jakos zwabic tych graczy na forum mam nadzieje ze drugi serwer tez bedzie tak oblegany jak ffa po to go rekin tworzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jestem za! Tylko błagam, żadnych pojebów w administracji :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jaśnie Pan Posted March 23, 2015 Author Popular Post Report Share Posted March 23, 2015 Jestem za! Tylko błagam, żadnych pojebów w administracji :'( Rozumiem, że mam Cię pominąć przy rekrutacji? ✪ Aga, ✪ Michal, Zetka <3 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Rozumiem, że mam Cię pominąć przy rekrutacji? Gdzieś ty wyczytał, że ja chcę być adminem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 ememer mi tak powiedzial :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 pomysł super Ale teraz trzeba sciagnac ludzi na ten drugi serw tak zeby ten 1 nie ucierpial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 spoko spoko , ogarnie sie .. kto chce grac matchmakingowe mapy bedzie na FFA a reszta dziadow z URSEK-iem na czle bedzie napierdalac na 4ever ( w 1.6 ) 4EVER to byl szal jak papiloty w PRLu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 fajny pomysl, podobnie bylo w 1.6 i przyjelo sie mega dobrze, pamietam jak na ffa zmniejszyliscie licze gangejmow i zostaly przeniesione na 4evera i jeszcze kilka wrzuconych sumie ich bylo chyba 7 + soccerjamy + sporo pojebanych mapek, mimo ze czesc adminow to byly swiezaki i atmosfera roznila sie od tej na ffa to kurwa gralo sie zajebiscie, potem jak juz rozkrecil sie serwer to w chuj starych grajkow wbijalo na 4evera mimo ze to ffa bylo takie jakby glowne. Mysle ze oba serwery beda nakurwiac na wysokich obrotach, wiec rekin i ekipa napierdalac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Jak juz mowilem jestem za tym .Pytanie jezeli bd pelny serwer to idzie zrobic tak zeby przy tym fullu przekierowalo danego gracza na ten drugi serwer??? ;* KoBeR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 pomysł fajny, tylko ciekawe czy to przejdzie. Przy 1.6 jak mieliśmy 2 serwery takie że chyba jeden TP a drugi FFA to był z tym problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 nie ma takiego pluginu i czytalem ze narazie nie bedzie a z ludzmi jakos sie zalatwi to juz nie 1.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 nie ma takiego pluginu i czytalem ze narazie nie bedzie a z ludzmi jakos sie zalatwi to juz nie 1.6 UUUUU a to by było zajebiste przejście trudno ;(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Moje zdanie Adam znasz. Sugerowałem już takie rozwiązanie przy starcie serwera CS:GO. Kiedy startujemy z tym rozwiązaniem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Wszystko fajnie i pięknie brzmi - same achy i ochy jak widzę. Wprowadzać od zaraz, podzielić serwery, wyjebać niestandardowe mapy (które zawsze były obecne na wiejskiej chacie). Grajmy na okrągło jebane d2, inferno czy inne spierdolone westwoody. Pytanie zasadnicze w tej sytuacji brzmi tak - kto teraz będzie siedział na drugim serwerze i go rozkręcał - bo jak na razie widze ze wszyscy mają na niego wyjebane i tak pewnie zostanie. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 25, 2015 Author Report Share Posted March 25, 2015 Pytanie zasadnicze w tej sytuacji brzmi tak - kto teraz będzie siedział na drugim serwerze i go rozkręcał - bo jak na razie widze ze wszyscy mają na niego wyjebane i tak pewnie zostanie. serwer stoi 2 dni, jeszcze nie jest skonfigurowany. Nie spodziewajmy sie cudow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Sprobować warto ,czas pokaże czy się rozkręci. Po miesiącu można porownać statystyki 4ever z ffa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Nigdy nie byłem adminem w CS:GO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 ememer mi tak powiedzial :< Goń się. Może ktoś z was wgrać na serwer noblocka czy inne gowno ktore pozwoli na przenikanie ludzi na respie czy tam na mapie bo do cholery jak jest inferno czy inna mala mapa to stanie takich 40 debili (w tym N3oN debil nad debilami 2 dni gra a mnie wkurwia jakby to juz 2 lata byly xD) w jednym miejscu i nie przejdziesz a zginiesz:< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 40 debili (w tym N3oN debil nad debilami 2 dni gra a mnie wkurwia jakby to juz 2 lata byly xD) w jednym miejscu i nie przejdziesz a zginiesz:< Tyyyy joooo, ty ruchałeś kurwa Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 ze tak walne offtopem - fajno ze neonka wrocila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Fajnieeeee,nawet dobrze gra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts