Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zablokowanie Czatu głosowego po zginięciu

CałkiemLux
 Share

Recommended Posts

Chciałem zaproponować żeby zrobić blokadę czatu głosowego po zginięciu ponieważ dla niektórych  graczy gdy zostaje 1 vs 1 jest potrzebna cisza jak wiemy mamy wiele graczy w wieku  w wieku komunijnym i kurw.a nie chce słuchać jaki prezent dostał dzieciak na komunie .

Mi np bardzo to przeszkadza bo chciał bym spokój i cisze a nie słuchać jak pisklaki napier.dalaja takie głupoty ze aż głowa boli i człowiek nie może się skupić.

Mam nadzieje ze nie tylko ja dostrzegam ten problem bo wielu innych graczy też się skarży na ten sam problem wiec mam nadzieje ze coś się z tym da zrobić .  

Pozdro  Lux  :]   

Oczywiście ci co zginą niech sobie rozmawiają między sobą ale te osoby które jeszcze graja niech maja trochę spokoju.

Owszem jedni zrozumieją i uszanują to ze chcesz mieć spokój ale większość jest takich co o bzdurach gadają a ty grasz i wysłuchujesz co on miał dzisiaj na obiad powinno być tak ze po śmierci masz 5 do 10 sekund na podanie infa a po tym czasie niech rozmawiają sobie miedzy sobą nawet w jakich gaciach teraz są byle nie przeszkadzać innym  co jeszcze graja .

Guest LASKA

skladaj podanie od admina :) ogarniesz jak nikogo nie ma teraz wiekszosc poleci z administracji :)

a druga rzecz to info od teamu jak sie gra z ogarnietymi i jak zginie to wtedy nie dostaniesz infa od innych wiec nie wiem czy to dobry pomysl jest zeby wylaczac jak ktos nie zyje :)

Za przeproszeniem wkurwia niesamowicie, gdy jakiś niedorozwój pokroju Haku (bez obrazy) krzyczy Tobie w nowe słuchawki, a Ty skupiasz się na krokach przeciwnika. Szkoda też często czasu na mutowanie takiego ciula. Pomysł jest 50/50. Dużą część community stanowią te drące się dzieci. Szkoda, że nie ma pluginu blokującego głos przed mutacją :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.