CałkiemLux Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Chciałem zaproponować żeby zrobić blokadę czatu głosowego po zginięciu ponieważ dla niektórych graczy gdy zostaje 1 vs 1 jest potrzebna cisza jak wiemy mamy wiele graczy w wieku w wieku komunijnym i kurw.a nie chce słuchać jaki prezent dostał dzieciak na komunie . Mi np bardzo to przeszkadza bo chciał bym spokój i cisze a nie słuchać jak pisklaki napier.dalaja takie głupoty ze aż głowa boli i człowiek nie może się skupić. Mam nadzieje ze nie tylko ja dostrzegam ten problem bo wielu innych graczy też się skarży na ten sam problem wiec mam nadzieje ze coś się z tym da zrobić . Pozdro Lux :] Oczywiście ci co zginą niech sobie rozmawiają między sobą ale te osoby które jeszcze graja niech maja trochę spokoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 W rozgrywce turniejowej żywi słyszą martwych ze swojej drużyny. Sprawa nie tyle dotyczy wyłączenia czatu co owych "pisklaków", a to było wałkowanie dużo razy. Jeśli na serwerze jest admin to dzieciarnia i tak zostaje uciszona a co do reszty to chyba wystarczy krótka prośba o przymknięcie się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CałkiemLux Posted March 31, 2015 Author Report Share Posted March 31, 2015 Owszem jedni zrozumieją i uszanują to ze chcesz mieć spokój ale większość jest takich co o bzdurach gadają a ty grasz i wysłuchujesz co on miał dzisiaj na obiad powinno być tak ze po śmierci masz 5 do 10 sekund na podanie infa a po tym czasie niech rozmawiają sobie miedzy sobą nawet w jakich gaciach teraz są byle nie przeszkadzać innym co jeszcze graja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jak najbardziej za, tu nie chodzi tylko o dzieciarnie, ale i o innych, którzy rozmawiają nie tylko o grze, ale i o życiu codziennym. Ileś sekund na info potem wspólny chat off dla martwych i żywych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 skladaj podanie od admina ogarniesz jak nikogo nie ma teraz wiekszosc poleci z administracji a druga rzecz to info od teamu jak sie gra z ogarnietymi i jak zginie to wtedy nie dostaniesz infa od innych wiec nie wiem czy to dobry pomysl jest zeby wylaczac jak ktos nie zyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 a gówno w dupie! Jak człowiek z mojego teamu będzie bombe probował broić to zagłuszę rozbrajanie darciem ryja! TACTIC DZIFFFKOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jestem na Nie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Mi sie bardzo podoba ta opcja. Tez mnie to denerwuje czasami. Z tymi paroma sekundami na info mogloby przejsc. Na omres probny zawsze mozna ustawic Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Jezeli nikt glupio nie pierdoli to sie fajnie gra.Dla mnie ta opcja gadu gadu jest wporzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Za przeproszeniem wkurwia niesamowicie, gdy jakiś niedorozwój pokroju Haku (bez obrazy) krzyczy Tobie w nowe słuchawki, a Ty skupiasz się na krokach przeciwnika. Szkoda też często czasu na mutowanie takiego ciula. Pomysł jest 50/50. Dużą część community stanowią te drące się dzieci. Szkoda, że nie ma pluginu blokującego głos przed mutacją Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 jest taki plugin ze Ci co graja nie slysza tych co juz dead ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 to mutujcie sobie pacjentow pojedynczo trab , prawy myszy i bum .. gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 No właśnie mutować bo no niektórzy chcą info dostawać od tych co zginęli a tak by nie dostawali Link to comment Share on other sites More sharing options...
CałkiemLux Posted April 10, 2015 Author Report Share Posted April 10, 2015 Werdykt jest na nie ok nie ma co drążyć temat bo i tak się nie dacie do tego namówić wystarczy 5 -do 10 sekund na info od tego co zgina i wystarczy ale chuj tam. Można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 true zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts