KoBeR Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 w dniu dzisiejszym otrzymalem kolejne zgloszenie na Admina EFI sam doswiadczylem ze strony Efi-ego zachowania nie zawsze godnego admina. puszczanie muzy na wierzy z mikro na glosniku , slpaowanie ludzi oraz ostra wymiana zdan z innym administratorem forum. wiec pytam o rade koleow i kolezanki odpowiedzialnych za administracje jak i innych gracy czy w waszych oczach gracz EFI spelnia sie jako admin i ma posostac na tym stanowisku czy nie spelnia sie w tej roli i jednak bedzie lepiej jak pozostanie z nai jako gracz Jezeli ma byc pozbawiony funkcji ADMINA wpisujemy TAK Jezeli ma pozostac na stanowisku wpisujemu NIE ilosc komentarzy plus zdanie gory bedzie miala wplyw . mam nadzieje ze szybkiw zakonczenie tego o to tematu moje slowo teraz nie moze byc podane ze wzgledow religijnych a chcialem przypomniec ze jestem Ateista rzandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyRkonek :P Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Narazie Nie ale raz mnie obrażał. DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Nie. On jest jak sadness. Jest spoko, ale jak się go wkurwi to jest źle DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro. Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Ciężko powiedzieć, ponieważ gramy w różnych porach. Nie pamiętam jakichś szczególnie paskudnych zachowań z jego strony, co nie wyklucza możliwości ich istnienia. Cytując znanego polskiego idiotę "Jestem za, a nawet przeciw" czyli neutral. DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Witam NIE Pozdrawiam SinT PS. Pamiętajcie ,że każdy czasami świruje ,mi jak byłem adminem też odbijało (Adam przepraszam, nie wkładałem twojej byłej huja do buzi na zlocie) DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reason98 Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 NIE Nic nie znacze na tym serwie ale Efi to spoko ziom, uważam, że powinien pozostać na swoim stanowisku Pozdro zią. DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 NIE Lubie efiego, a każdy czasem świruje( jak napisał SinT), więc wg.mnie to nie powód żeby odrazu mu zabierać Admina DeveLOpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Tak KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 neutralna postawa. chociaż powinien poprzestać niektórych zachowań KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pareidolia ™ Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Tak KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Myślę, że warto z nim pogadać, może zmieni nastawienie do innych graczy itd. Jeśli nie, będę na TAK ! Dajmy mu jeszcze jedną szansę. Co myślicie? hmm Pozdrawiam DeveL@ Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetka <3 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Dla mnie na ten moment NIE. Jeśli chodzi o mnie to nie byłem świadkiem jakiś kolwiek strasznych zachowań w wykonaniu efiego Ale slyszalem o takich przypadkach Jak dla mnie niech zostanie jeśli bd dobrze to niech zostanie a jak bd tak dalej to do odstrzału xd Czyli w skrócie jak dla mnie to dajmy mu szanse sie troche poprawić xd Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 11, 2015 Author Report Share Posted April 11, 2015 szkoda ze sam efi nie pofatygowal sie na forum , widocznie po awansie na admina nie trzeba tu wchodzic ........ ( ostatnio widziany 7 kwietnia ) ostatnia szansa ale wisi na wlosku i to cienkim zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts