Existenz Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam serdecznie, jak co runde sobie otwierałem na wiejskiej, jakieś unskille kurwa silvery z I zaczely pakac, że banki dostają i mam 300h na profilu. To są jakieś jaja? Moja obecna ranga to szeryf. Przechodząc do sedna dostałem bana za to, e kurwa potrafie trzymać bron w rękach. Tak średnio mi sie to podoba wiec pisze kurwa jakieś odwołanie. P.S Po chuj na serverach cs-a mają admina jakieś silverki co najwyżej kerowane goldy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Witam Ban jest jak mi wiadomo za aimbota na 1 dzień. Dziwie się ze pozwalamy powracać haxom po 1 dniu bana na serwer. Myślę, że mogę dać ci ub.. Temat do zamknięcia przez moda DeveL@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 12, 2015 Report Share Posted April 12, 2015 Cieszymy się z Twojej zajebistości (kolejna imponująca historia). Mimo, że nie mam żadnej rangi, to nie wyjebałem Ci cepie bana chociaż pierdolenie na admin chacie było w chuj duże, więc nie pierdol kto może mieć adma a kto nie, ciulu. Ciężko usprawiedliwić jakiegoś bałwana co banuje na 1 dzień za aima... zamykam ten płacz w chuj lex. and DeveLOpe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts