Existenz Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Witam jak zwykle sobie otwierałem na wiejskiej. No i efi dostał kilka baniek, zwyzywałem janusza po czym dostałem bana 1wk nie mam pojęcia na czym on polega. Mógłby mi ktoś wyjaśnić ? Powód to Ignoring Admins. W jaki kurwa sposób xd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pareidolia ™ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 1 wk - 1 week - 1 tydzień. Powód to może miss click. Zwyzywałeś admina więc masz odp. dlaczego ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Odpowiedziales sobie sam na pytanie. A pojazd po starej tez nie byl dobrym pomyslem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Wlasnie sie dowiedziałem ze janusz to admin o_O xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 tak no wiec ze wiemy ze janusz jest adminem i znany tutaj dobrze przy okazji serwer bez cenzury +18 to ci zmniejszam kare ale musi byc jakas bo przegiecie po starych jechac Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 janusz ostrym panczem bo moim ojcu też nie popisał sie inteligencją Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Nie wyzywałem Ci ojca, tylko się z Ciebie śmiałem jak Ciebie nakurwiają na czacie. Wyjebałeś się do mnie, a efi się dołączył do dysputy i wykurwił Ci bana za "niech matka szykuję pizde, cwelu" Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Ty albo micky wyzywaliście mi ojca, wiec powiedziałem to do tej osoby. Powiedzmy ze to był micky, on nie jest adminem, wiec z jakiej racji dostałem bana o_O Daaamn. A jeśli uważasz, że ban jest słuszny to jesteś kłamcą i tyle P.S jak ktoś gra lepiej od ciebie to nie musisz od razu płakać, żeby coś wyłączył czy coś w tym stylu haha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Nie mam pojęcia kto powiedział coś złego na Twojego ojca. Wiem, że efi nie wytrzymał i zabetonował Cię na tydzień. Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Z tego co się orientuje za wyzywanie admina jest ban. Kogoś innego moge wyzywać do woli Cenzura +18, wiec ten ban jest po prostu nie słuszny, jeśli ty nic złego do mnie nie powiedziałes, swoją ciętą riposte skierowałem do mikyego. Koniec kropka, niech efi nie wybucha jak c4 na bombsajdzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Ty albo micky wyzywaliście mi ojca, wiec powiedziałem to do tej osoby. Powiedzmy ze to był micky, on nie jest adminem, wiec z jakiej racji dostałem bana o_O Daaamn. A jeśli uważasz, że ban jest słuszny to jesteś kłamcą i tyle P.S jak ktoś gra lepiej od ciebie to nie musisz od razu płakać, żeby coś wyłączył czy coś w tym stylu haha xD Uważam, że ban był słuszny. Gdybym odebrał ten pocisk osobiście wyjebałbym Ci perma bez zastanowienia. W chuj chamskie mimo, że nic do Ciebie wtedy nie cisnąłem. Wiesz, płaczem popisałeś się 2 razy. Nie wmawiaj mi, że napierdalałem coś do Ciebie, bo mam naturę pierdolonego śmieszka i się ciągle śmieje jak ktoś kogoś panczuje. Możesz być lepszy, chuj mi do tego, mam swoje życie i swoje problemy Myślę, że rozumiesz Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 14, 2015 Author Report Share Posted April 14, 2015 Więc wychodzi na to, że dostałem bana za to, że zwyzywałem jakiegoś nołnejma, który płakał i też mnie wyzywał przez kilka rund. Dodajmy do tego, że server jest jaki jest (chodzi mi o cenzure) Na dodatek admin uważa, że to był jak najbardziej słuszny ban. Ok, widzę ze tyle w temacie Essa :v aa pragne dodać, że to był ban na 7dni po tym jak wygrałem runde 1vs4, gdzie efi dostał bańke. Tak na marginesie tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 To że cenzura nie oznacza że można przepierdalać się przez 3 pokolenia wstecz współgracza. Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 żalisz sie jakbyś dostał perma (a nie dostałeś i sie ciesz) odczekasz tam 1 tydzien zrobisz mase pojdziesz na silke, czas szybko leci. tydzien bez kompa jedynie ci uswiadomi ze sa inne wazniejsze rzeczy na glowie i mysle ze zaczniesz inaczej myslec i zaczniesz przede wszystkim dostrzegac piekno codziennego zycia z dala od wirtualnej rzeczywistosci i przemocy!ale pisze madre rzeczy oszchuj. A jeśli uważasz, że ban jest słuszny to jesteś kłamcą i tyle co ma chuj do wiatraka? Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Najpierw mówisz, że to ja zwyzywałem Ci ojca, potem, że miki. Chłopie mówię Ci moje zdanie, powtarzam po raz kolejny nie słyszałem pojazdu na Twojego ojca tylko gwar i śmiechy. Ten Twój pocisk poleciał jakby z dupy w tym przypadku i dlatego uważam, że ban był słuszny. Szkoda, że wyciągasz takie wnioski po kilku postach i to w dodatku moich. Jeżeli chcesz sprawę ciągnąć dalej, to poczekajmy na efiego i mikiego, lub zamkąć temat. Bana chyba już nie masz (mogę się mylić, bo trochę nie czaję konsoli), więc wybór pozostawiam Tobie. Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 parówka. Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 parówka. Ale z keczupem? Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 bardziej K3tChuP z parowka N3oN, ktora mozesz przyjac do japy Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 To już któryś post z kolei, gdzie płakasz jak ja po batach od nołnejmów. Uspokój trochę cycuszki, poćwicz panowanie nad sobą i dojrzej z pińć lat, byle te trollowe pojazdy po starych się skończyły.Coraz trudniej wierzyć w takie spierdoliny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 chuje lex. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 zamykam bo pajacujecie. Ban chyba unieważniony bo widzialem go na serwie. Amen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 NIe umiesz zamknąć tematu, to się za to nie bierz... Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts