Existenz Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Witam serdecznie, a może już nawet cześć, pisze tutaj posty częściej niż admini. Dobra, dostałem dzisiaj bana za wh od Vaydera i oczywiście chciałbym sie odwołać. Otóż była taka sytuacja, jestem w terro na mirage, efi skoczyl na prawo w jungli(grał ct) siedział tam, wiec to normalne, że dostał scana z awki, padł. Po czym vader wbił na specta i mnie oglądał. W następnej rundzie stałem na b przed undergrandem, po czym jakiś typeczek robił plecy(było slychać drabine z naszego respa (tt) ) wiec sie wcelowałem i dostał z awp po chwili banik za wh na 1wk. Czekam na jakieś wyjaśnienia panowie, dzięki ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 wejder zapodaj demo. Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 ^up nie moge dostać ub dopóki vayder nie da demka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Nie ma demka ,nie ma ub. Teraz wyższa instancja sie ogłosi po obejrzeniu i ewentualnym "czystym demo" dostaniesz ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadrian Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 tak wgl to proponuję wgranie pluginu na ssy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 tak wgl jak by byl taki plugin na ssy i by dobrze dzialal to byl by juz na serwie ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 iqgdzie jest wejder??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 17, 2015 Author Report Share Posted April 17, 2015 Nom bo ja czekam,czekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Siema Existenz, jak czas leci ? Widzę, że zmuszają Ciebie do odwiedzania forum Niestety musisz czekac, takie są zasady gry Existenz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Nie nagrywałem demka, bo dostaniu informacji, bodaj od efiego, że dostałeś bana za to samo ostatnim razem. Smaczku dodaje fakt, że zagrałeś na nowym koncie z 13h przegranymi, ciekawego z jakiego powodu. Wiedziałem, że się odwołasz, i paradoksalnie, nie nagrywałem Ciebie. Wystarczyły mi dwie akcje na mirage i słowo efiego, który oglądał Cię na spectcie dosłownie minutę przede mną. Następnym razem polecam nauczyć się strzelać przy skanowaniu, bo w rundzie przed banem były ideanalne;) Czekam na hejty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 18, 2015 Author Report Share Posted April 18, 2015 poleciał jeden skan niepełnosprytny człowieku. Demka nie masz, zero dowodów. Jeśli chcesz nawet teraz moge wejsc na wiejską ze starego konta, nie ma najmniejszego problemu. Na dodatek moge pokazać range. Widzę, ze dajesz lepsze bany niż Valve, przegrałem w csa 900h i jakoś ani razu vaca nie dostałem. Prawdopodobnie w niedziele będe grał z teamem Warszawski turniej cs-a, będziesz mógł pooglądać jak sie heady strzela, moze kiedyś wyjdziesz z silverka Anyway powodzenia :v Na dodatek jak dostałem ostatnio bana od naszej kochanej administracji z nova I miałem w ekwipunku ponad 80Euro, serio myślisz, że z takim eq ludzie używają haxów Dla mnie to jest żałosne :v Na dodatek to jest całkiem zabawne, że raz dostaje bany na jeden dzien za nic, pózniej za aim-a na tydzien, teraz za wh na tydzień istny cyrk Jak sie ban skonczy to znów dostane za bunnyhop skrypty, a potem mam nadzieje wymyślisz kilka innych rzeczy. Przecież widziałeś, że ja "Płaczek" napisze odwołanie na forum to dlaczego demka nie nagrałeś? Może twoje dowody,argumenty były na poziomie gówna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 nie ma dema nie ma bana uzasadnionego daje ub dodajac nie sugeruj sie slowem efiego i godzinami na steam bo to moze byc smerf konto nastepnym razem nagraj demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 ogarnijcie sie w tej administracji. sadness jak zalewa beton to przynajmniej demo mozna zassac z sourcebans. jak chcecie dawac permy za haxy - zawsze nagrywac demo. Dotyczy to wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Existenz Posted April 18, 2015 Author Report Share Posted April 18, 2015 Dzięki panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts