Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Veyder banuje za nic.

TicQ
 Share

Recommended Posts

Witam. Od kilku dni dostaje od Veydera bana za nic. Odezwę się słowem i już ból dupy i narzekanie. Dostawałem za 1 słówko po banie na 2H. Dzisiaj miałem po prostu zły dzień i napisałem mu "ban za to ze masz krzywy ryj? To nie moja wina" i już 1 dzień poszedł . to trochę idiotyczne że na serwerze nie można się ani słówkiem odezwać bo zaraz ban leci. Rozumiem mute ale to że daje bany za praktycznie za nic nie jest zbyt fair dla kogoś kto wspiera serwer od 4 mies. (VIP) i rozprzestrzenia go wśród zanajomych. 

nie jestem admem ale musze się odezwać:/

Po pierwsze: mikro +16, a ty i twój głos jesteście sami w sobie wkurwiający

Po drugie: jeśli obraziłeś admina, to nie dziw się zjego reakcji

Po trzecie: wspierasz server od 4 miesiący po przez zakup vipa, to fajnie z twojej strony ale zasłanianie się tym, że kupujesz vipa jest żałosne...

1.Nie zasłaniam się niczym. Ale jednak przyznaj że ktoś kto gra na serwerze od ponad 4 mies powinien mieć trochę więcej szacunku niż ktos kto dopiero wbił na serwer i gra na nim od 5 min...

2.Te bany występują od miesiąca i to bez obrażania (Każdy ma gorszy dzień)

3.To że mikro 16+ to nie oznacza że nie można się przywitać albo dać infa

4.Ban to przesada.... mógł ostrzec a potem ewentualnie dać mute

Masz jasno w regulaminie opisane, że obraza admina kończy się upomnieniem, a następnie banem. Masz w zwyczaju mielić językiem na adminów, więc upomnienie się Ciebie nie tyczy. Ja również miałem dzisiaj zły dzień po nocce, więc dostałeś na pełen dzień, abyś oprzytomniał.

Masz jasno w regulaminie opisane, że obraza admina kończy się upomnieniem, a następnie banem. Masz w zwyczaju mielić językiem na adminów, więc upomnienie się Ciebie nie tyczy. Ja również miałem dzisiaj zły dzień po nocce, więc dostałeś na pełen dzień, abyś oprzytomniał.

Kiedy pyskowałem adminom? Od ostatnich 2 miesięcy staram się nie podskakiwać nikomu by za rok/półtora starać się o admina...

Kiedy pyskowałem adminom?

Dzisiaj miałem po prostu zły dzień i napisałem mu "ban za to ze masz krzywy ryj? To nie moja wina" i już 1 dzień poszedł .

Podpowiedź: Pyskowałeś 26 Maja