TicQ Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Witam. Od kilku dni dostaje od Veydera bana za nic. Odezwę się słowem i już ból dupy i narzekanie. Dostawałem za 1 słówko po banie na 2H. Dzisiaj miałem po prostu zły dzień i napisałem mu "ban za to ze masz krzywy ryj? To nie moja wina" i już 1 dzień poszedł . to trochę idiotyczne że na serwerze nie można się ani słówkiem odezwać bo zaraz ban leci. Rozumiem mute ale to że daje bany za praktycznie za nic nie jest zbyt fair dla kogoś kto wspiera serwer od 4 mies. (VIP) i rozprzestrzenia go wśród zanajomych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 nie jestem admem ale musze się odezwać:/ Po pierwsze: mikro +16, a ty i twój głos jesteście sami w sobie wkurwiający Po drugie: jeśli obraziłeś admina, to nie dziw się zjego reakcji Po trzecie: wspierasz server od 4 miesiący po przez zakup vipa, to fajnie z twojej strony ale zasłanianie się tym, że kupujesz vipa jest żałosne... DeveLOpe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 1.Nie zasłaniam się niczym. Ale jednak przyznaj że ktoś kto gra na serwerze od ponad 4 mies powinien mieć trochę więcej szacunku niż ktos kto dopiero wbił na serwer i gra na nim od 5 min... 2.Te bany występują od miesiąca i to bez obrażania (Każdy ma gorszy dzień) 3.To że mikro 16+ to nie oznacza że nie można się przywitać albo dać infa 4.Ban to przesada.... mógł ostrzec a potem ewentualnie dać mute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Masz jasno w regulaminie opisane, że obraza admina kończy się upomnieniem, a następnie banem. Masz w zwyczaju mielić językiem na adminów, więc upomnienie się Ciebie nie tyczy. Ja również miałem dzisiaj zły dzień po nocce, więc dostałeś na pełen dzień, abyś oprzytomniał. Andrzej Znienacka, Sumon and DeveLOpe 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted May 27, 2015 Author Report Share Posted May 27, 2015 Masz jasno w regulaminie opisane, że obraza admina kończy się upomnieniem, a następnie banem. Masz w zwyczaju mielić językiem na adminów, więc upomnienie się Ciebie nie tyczy. Ja również miałem dzisiaj zły dzień po nocce, więc dostałeś na pełen dzień, abyś oprzytomniał. Kiedy pyskowałem adminom? Od ostatnich 2 miesięcy staram się nie podskakiwać nikomu by za rok/półtora starać się o admina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Kiedy pyskowałem adminom? Dzisiaj miałem po prostu zły dzień i napisałem mu "ban za to ze masz krzywy ryj? To nie moja wina" i już 1 dzień poszedł . Podpowiedź: Pyskowałeś 26 Maja Sumon, lex. and DeveLOpe 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 odlacz mikrofon od komputera to nie bedziesz dostawal banow. dziekuje. polecam sie na przyszlosc. lex., Sumon and Andrzej Znienacka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 lex., Sumon, TicQ and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post S!kor Posted May 28, 2015 Popular Post Report Share Posted May 28, 2015 Wszystko wyjaśnione??To dobrze A w ogole Veyder jest zjebany . TicQ, Sumon, DeveLOpe and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts