DeveLOpe Posted June 7, 2015 Report Share Posted June 7, 2015 Witam Event polega na tym, że każdy zarejestrowany gracz Serwera FFA [Counter Strike GO] dołączy pod tym postem zdjęcie związane z tematyką "Wiejska Chata", coś fajnego, możecie też pobawić się np, w gimpie, dopisać coś do zdjęcia lub najzwyczajniej google---->wiejska chata --->grafika. Oceniać projekty będą admini wybrani przez wiejską radę. Pamiętajcie, że zdjęcia nie będą oceniane pod względem artystycznym ale pomysłowym, jeżeli znajdziesz coś fajnego w google, pamiętaj aby najpierw sprawdzić czy ktoś już przypadkiem tego nie zamieścił w tym temacie!!! 3 pierwsze miejsca otrzymają: I. Vip na dwa miechyII. Vip na miechaIII. Vip na miecha UWAGA!!!!!! Konkurs zaczynamy od Wtorku 10 Czerwca 2015 a kończymy 13 Czerwca 2015 (Piątek). Wyniki podam pod waszymi pracami. Masz pytania, wal do DeveLOpe, w za. masz mój nick na steamie, dodaj mnie i wal co tam nie styka <* Konkursy będą często organizowane, możesz je śledzić w tym dziale!!!! Chcesz wiedzieć co bedziesz mógł wygrać w nastepnym takim evencie, zobacz juz teraz: AK-47 redline FT z lukiem MW 4,60 euro ---> 7 czerwca 2015 rok | Rynek Zapraszamy !!! UWAGA!!!! Spam będzie usuwany przez moderatorów!!!! DeveL@ lex., Jaśnie Pan, Sumon and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomoneR Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Ja to tak widze Troche błędów jest, no ale... ;x Tecktonik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 niech ktoś zmajstruje logo wch jako takie małe logo ja wezme moze vlepy sie zrobi? Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sQuBi Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 sory nie moge wklejić zdjęcia ale mam FAJNE xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Szkoda, że mimo mojego reklamowania ludzie się nie zainteresowali konkursem Zgodnie z umową Vip na dwa miechy zostanie przyznany dla gracza DomoneR. Temat do zamknięcia przez moderatora DeveL@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts