DeveLOpe Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ankieta Jeżeli macie jakieś zażalenia, proszę jak najbardziej o wypowiadanie się pod ankieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 według mnie to jest troche dziecinne robic taka ankiete bo kazdy farfocel i cep nie bedzie ocenial sprawiedliwie bo kogos nie lubi DeveLOpe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 według mnie to jest troche dziecinne robic taka ankiete bo kazdy farfocel i cep nie bedzie ocenial sprawiedliwie bo kogos nie lubi Dla mnie również niedopuszczalnym jest by 27 letni chłop musiał się tłumaczyć i oddawać pod ostrzał krytyki dla 12 letnich dzieci na forum. Są na tym serwerze osoby dojrzałe, które mnie znają i którze zarządzają tym przybytkiem. To do nich należy decyzja o tym kto ma moderować i brać czynny udział w rozwoju serwera. Pomijając fakt, że prawo do rejestracji na forum i prawo głosu powinny mieć osoby pełnoletnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 jestem na nie. DeveLOpe and śmierdzę kupą 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted June 18, 2015 Author Report Share Posted June 18, 2015 Każdy ma prawo do własnego zdania, jak zagłosują to juz ich sprawa, jeszcze dodam, ze tak jak mówiłem, każdy niezależnie od rangi będzie ponosił konsekwencje za lekceważenie kodeksu admina, każdy członek tej sieci ma być traktowany na równi z innymi, gramy razem, pracujemy razem, budujemy miejsce gdzie możemy spędzać razem wolny czas, Sadnes pokazał że mu zależy, aktywnością na serwie jak i na forum. Chciałem pokazać mu ze będąc anty może stracić wszystko, po jego zachowaniu oraz wielokrotnych konwersacjach na czci steam stwierdzam że mi się to udało. Pamiętajmy że zbudować coś jest trudno a rozpierdolic to dość łatwo. Devel@ Mowie jak jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Dobrze powiedziane, oby już tak nie rejdżował.A teraz oddajcie mi, kurwa, 3k punktów! DeveLOpe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 mułowate pierdu pierdu, gdzie się podziali prawdziwi admini z krwi i kości Q_Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 mułowate pierdu pierdu, gdzie się podziali prawdziwi admini z krwi i kości Q_Q A Ty to kto? Czy tylko ja Cię nie kojarzę z serwera? p.s. Zdefiniuj kto to wg Ciebie admin z krwi i kości. K3tChuP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Jak dla mnie bardzo dziecinne podejscie do sprawy..Lecz kazdy ma prawo do swoich pieciu groszy.Dla mnie Sadd adma powinien miec lecz wiadomo kazdego ponosi na serwie ale jak wchodza takie pikaczu na serwer i napierdalaja przez mikro to jak sie tu nie wkurwiac? :D Robaczki robcie co chceta śmierdzę kupą and DeveLOpe 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Jak dla mnie Sadness ,powinien wrócić, człowiek który wiedział kiedy przypierdolić muta a kiedy bana, Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu DeveLOpe and śmierdzę kupą 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 A Ty to kto? Czy tylko ja Cię nie kojarzę z serwera? p.s. Zdefiniuj kto to wg Ciebie admin z krwi i kości. Nie mówie o Tobie to raz. Nie kojarzysz mnie z serwera, bo nie mam czasu na grę. Admin z krwi i kości to ktoś to odpierdala solidnie swoją robotę i swoją pracą i wkładem zapracowuje na szacunek. Poza tym nawiązywałem do przeszłości. Uważam także, że klepanie dosłownie wszędzie o tym, że jest się adminem oraz przesadne wciskanie ludziom kitu o wszechobecnej miłości, pokoju i innych pierdół, a jednocześnie promowanie swoją osobą antypokojowych zachowań jest trochę wkurwiające. I przypominam, że nie mówię tu o Tobie, więc odpulaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Thunder, wyluzuj się mordeczko. "przesadne wciskanie ludziom kitu o wszechobecnej miłości, pokoju i innych pierdół, a jednocześnie promowanie swoją osobą antypokojowych zachowań jest trochę wkurwiające". Z całym szacunkiem, twoje myślenie jest strasznie puste! Nikt tutaj raczej nikogo nie udaje zeby promowac swoja osobe, nie wiem czy to zdanie miało sie tyczyć mnie, jeżeli tak to jesteś w błędzie, cały czas jestem sobą, wprowadzam pewne zasady, dzieki którymi bedziemy w stanie sie rozwijać (sieć), ogarniam gnój itd. DeveL@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
希肯HS - jem psie kupy Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 a i tak jest jak za komuny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Thunder, wyluzuj się mordeczko. "przesadne wciskanie ludziom kitu o wszechobecnej miłości, pokoju i innych pierdół, a jednocześnie promowanie swoją osobą antypokojowych zachowań jest trochę wkurwiające". Z całym szacunkiem, twoje myślenie jest strasznie puste! Nikt tutaj raczej nikogo nie udaje zeby promowac swoja osobe, nie wiem czy to zdanie miało sie tyczyć mnie, jeżeli tak to jesteś w błędzie, cały czas jestem sobą, wprowadzam pewne zasady, dzieki którymi bedziemy w stanie sie rozwijać (sieć), ogarniam gnój itd. DeveL@ Wiem, że ogarniasz gnój, i szanuję Twój wkład, widzę, że nie siedzisz na dupie tylko 'robisz robotę' jeśli mogę to tak ująć, ale czy na prawdę trzeba tak mocno klepać o tym, że jest się adminem wszędzie gdzie się da? Nie musiałem przesiadywać na forum czy serwerze, żeby wiedzieć, że nim jesteś, ale najpierw przemówiło do mnie afiszowanie się, a potem czyny, szkoda. I czy na prawdę trzeba wprowadzać tak ostre rygory na wiejską, na której zawsze było ciut inaczej, lepiej, w porównaniu do innych sieci? Proponuję troszkę zluzować i nie prężyć się z powodu 'tytułu', a reszta niech pozostanie jak jest, bo tak jak mówiłem, props za to co robisz. S!kor and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted June 20, 2015 Author Report Share Posted June 20, 2015 Myślę, że mogę uznać ten temat za zamknięty. Wynik to 78% za powrotem Sadnes do grona administracji. Devel@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 śmieszna ta ankieta.sadnes to spoko gość coś powie ostrzej to przynajmniej jest spokój a wy plujecie sie na niego bo dzieciarnia płacze no kurwa. dzieciarni nie powinno w ogóle być (serwer +18 gra od 16) więc o co chodzi? to nie ma być "familiada" dla najmłodszych tylko gra na jakimś poziomie, "dla dorosłych" więc taki gównix powinien cicho siedzieć słuchać i nie drzeć ryja. develope kodeks admina. weź przeczytaj to sobie pare razy i spróbój się nie zaśmiać. Jest h@>prawareka> lewa reka>chuj>admini>gracze>smarki chociaż smarków nie powinno być bo serwer od 18 lat. tak było w 1.6 (może sie myle) a teraz chcecie by wszystko było na równi. Podziała to, ale na krótką metę, każdy może wyrazić swoje zdanie ale nie każdy ma prawo głosu Sumon and śmierdzę kupą 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Sadness, ale żeś najebał tych fejkowych kont XDRacja. W ogóle anihilowałbym te ścierwa, które nie powinny mieć dostępu do serwera z głównej przyczyny: Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, bo jasno jest napisane 16+ na cyberokładce. Potem guwniks 12-14 rejdżuje, wjeżdża na starą i płaka, że bana dostał z powodu nadwyżki chromosomu. @edit Ale ja dzisiaj brzydko klnę. Kurwa. Sumon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts