Overlordzik45 Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Nick na serwerze :Overlordzik45 Wiek :17 lat(1-ego listopada 18-ście) Liczba godzin w TF2 :1872(i ciągle rośnie) Znajomość Sourcemod-a i panelu admina:0/10 (Robin z Cytrynem namawiali mnie na złożenie podania i mówili ,że pomogą ze startem. Postaram się szybko ogarnąć.) Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochotę wspomóc nasz serwer pieniężnie poprzez kupno VIP'a: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2: NIE, lecz mam nadzieję, że tu się to zmieni Dlaczego ja?: Jestem aktywnym człowiekiem i nawet nie będąc adminem staram się wyciszać różnego rodzaju kłótnie i przepychanki na serverze. Jednak na zdarzają się sytuacje gdy na serverze nie działają próby nakłonienia i żaden admin nie jest dostępny. Dodatkowo na serverze jestem na tyle często, spotkałem ludzi święcie przekonanych o mojej przynależności do grona administratorów. Gdyby jednak było to prawdą mógłbym podjąć się próby rozwiązania dręczących ludzi problemów. To chyba na tyle,miłego. :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 OK. Podeslac steamid na pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts