Knight Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Nick:KnajtZ ( wcześniej Knight[P.M] ) Wiek:16 Liczba godzin: ( w obecnej chwili ) 905 znajomość sourcemoda i panelu sterowania: 9+/10 Mikrofon: Tak Mutacja : Tak Czy miałbyś ochotę (...) : mógłbym Doświadczenie (...) : ok.1 rok,serwer wiejska chata Dlaczego ja ? : Byłem wcześniej adminem tego serwera,niestety długo byłem nie obecny. Jestem wyrozumiały,ostrzegam kilkukrotnie ludzi by czegoś nie robili ( łamali zasady). Byłem obecny przy pisaniu regulaminu ( pierwotnego,niezedytowanego,pisali go wtedy admini na skypie) Przez całe wakacje byłbym dostępny. Niektórzy ludzie mnie już znają i myślę że chcieli by znowu zobaczyć mnie jako admina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 OK. Podeslac steamid na pw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts