Jaśnie Pan Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Dzisiaj zakończyłem ogólna konfigurację serwera. Jak na pierwszy dzień zaliczyliśmy max w postaci 16 graczy. Serwer ma potencjał, dużo czasu mu poświęciłem i liczę, że zwróci się to z nawiązką w postaci graczy. Mocne strony: - ciekawe modele - skrzydla dla zombiakow - sklep z itemkami - nemesis - ja - 21 slotow - laserminy - Vadal Bolączki: - malo map - niektore sa strasznie chujowe - ogolnie dostepne na workshopie czy gamebanana mapy sa do... no daleko im to tych z zm 1.6... przydalby sie mapper (devel@ wierze w Ciebie!) - brak dzwiekow zombi, bede musial napisac plugin - brak administracji - malo graczy (jeszcze) ale pojdzie latwiej niz z DM TODO: - plugin z odglosami zombi - plugin z roundsoundami - przetestowac miny czy nie są zbyt op - zapelnic serwer graczami i adminami - plugin vip (podwojny skok dla humana, wiecej creditow, jakies specjalne modele dla postaci) - jak bedzie mi sie chcialo to moze napisze tryb survivora i snipera - ustawic ambience na rundach z nemesisem na jakis chujowo-straszny i calkowicie zgasic swiatlo na mapie, tylko flary <3 - ogolnie jestem zadowolony z siebie, bo ten mod jest tak chujowy w konfiguracji pod csgo ze masakra... nie dziwie sie ze tak malo serwerow go ma - wgrac plugin z uchwytami www czyli !komenda -> motd - WGRAC JAKIES ELEGANCKIE MAPY !!! - znalezc opiekuna (a moze Opiekunka MISIA?) - pomyslec nad mapami ZOMBIE ESCAPE (problematyczneo tyle, ze musza byc na nich wylaczone boty... ale da sie to ogarnac) ***update*** - Napisalem cos, co wyrowna nieco rozgrywke na niektorych mapach, to znaczy umozliwi zombi zarazenie kiedy nie ma jakiejkolwiek mozliwosci wejscia do kampy. Jutro przetestujemy i ustawimy. Sumon and MISIA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Propsuje, bede miał odskocznie od FFA Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 pograłam.. zakochałam się! będę maniaczyć! p.s. od dawna wiedziałam ze zm na cs go jest zajebisty ;> <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Misia na opiekunkę zombimoda !! MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 6, 2015 Author Report Share Posted July 6, 2015 Najpierw pomozcie go rozkrecic, ja w tym tygodniu musze przeczytac blisko 30 artykulow i napisac streszczenie badan kazdego z nich wiec... bede mial malo czasu. No kurde wczoraj 16 osob gralo w szczycie, dzisiaj slabo strasznie. Dajcie troche z siebie no :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Kucharz do twojej dyspozycji panie :DDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 6, 2015 Author Report Share Posted July 6, 2015 Odkrylem buga, laserminy dodaja strasznie duze ilosci creditow :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Wszystko ok, można pograć, ale ja sie pytam jak to sie kurwa stało że Miśka jest w Radzie Wiejskiej?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 14, 2015 Author Report Share Posted July 14, 2015 ***update*** - miny zabieraja hp (zarowno laser jak i sama mina przy wybuchu) - mina nie dodaje ani kasy ani ammopakow - zmienilem tez system dodawania ammopakow, teraz nie dostaje sie 1ap za 8 hitow ale 1ap za tysiac obrazen - a wiec celowac w glowe! Wydaje mi sie, ze teraz rozgrywka wreszcie nabierze sensu. MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 15, 2015 Author Report Share Posted July 15, 2015 ***update*** - są odgłosy zombie! :-) - pojawiły się roundsoundy - zakończyłem konfigurację serwera. amen MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 25, 2015 Author Report Share Posted July 25, 2015 ***update*** dodano 3 nowe tryby gry: - survivor - assasin - LuckyLuke MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts