Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban na 1d za nic. BEST ADMIN

Hypnotic
 Share

Recommended Posts

Wiec admin Sumon czy jak on sie tam wabi, po tym jak jakis inny kolega napisal mu wszedl i dal mi bana na dzien dla mnie to nic moge poczekac ale takie cos na takiej serverowni nie powino byc dopuszczalne ze jak komus sie cos nie podoba to wola admina ktory za nic daje mi bana na 1 dzien.

Co do sytuacji to pewien z graczy obrazil mnie wiec zaczelismy dyskucje potem jakis admin asd czy jak mu tam dal mi mute wiec nic nie moglem nawet mowic. Wchodzi powyzej wymieniony admin i dal mi bana na dzien doslownie za nic. Z czego co czytelm regulamin to wymiana slow pomiedzy graczami jest dozwolona.

Ale dostalem bana za nic admin nawet nie byl przy calej sytuacji gdzie gracz szary zaczal mnie wyzywac, wiec nie zostawilem tego tak i odezywalem sie do niego spowrotem po paru minutach szary powiedzial na mikrofonie ze mam bana po czym sumon wszedl i dal mi bana na dzien. Wiec zycze powodzenia jesli na takiej serveroni admini sa wyraznie po stronie "kolegow" nie dostalem ani upomnienia ani nic

Wezwali mnie na server, bo jakaś imba była, wbiłem dowiedziałem się o co chodzi pierwsze miałem zbanować ale dałem ustną reprymende, Nastepnie uspokoiłes się gdy przebywałem na servie, lecz gdy wyszedlem niespełna 30 minut potem, dostałem od szarego wiadomość, że znowu zaczynasz asd dał ci muta, lecz je dałem ci bana Żebys troche przemyslał swoje zachowanie :DDDDD A i mowienie za czyimiś plecami że może ci kolbe opeirdolić a nie bana dać jest troche chujowe, szkoda żen ie mogłes mi tego powiedzieć jak wbiłem :DDDDD

Może powiesz mu to w realu ? Myśle że Sumon by tam nawet do ciebie podjechał, co myślisz, bo ja myśle, że to by rozwiązało sprawe, tak btw to ban był jak najbardziej uzasadniony, powody mogły być takie kolego: Obraza admina pod jego nieobecność, kłótnia która przeszkadzała graczom w rozgrywce czyli.

Zamykam ten syf i proponuje dorosnąć kolego :)

DeveL@ 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.