Hypnotic Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Wiec admin Sumon czy jak on sie tam wabi, po tym jak jakis inny kolega napisal mu wszedl i dal mi bana na dzien dla mnie to nic moge poczekac ale takie cos na takiej serverowni nie powino byc dopuszczalne ze jak komus sie cos nie podoba to wola admina ktory za nic daje mi bana na 1 dzien. Co do sytuacji to pewien z graczy obrazil mnie wiec zaczelismy dyskucje potem jakis admin asd czy jak mu tam dal mi mute wiec nic nie moglem nawet mowic. Wchodzi powyzej wymieniony admin i dal mi bana na dzien doslownie za nic. Z czego co czytelm regulamin to wymiana slow pomiedzy graczami jest dozwolona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Maciuś a 18 skończone? Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych. Jesli mowisz o tym punkcie, to nie dziala on tak jak myslisz MISIA and Sumon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnotic Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 Ale dostalem bana za nic admin nawet nie byl przy calej sytuacji gdzie gracz szary zaczal mnie wyzywac, wiec nie zostawilem tego tak i odezywalem sie do niego spowrotem po paru minutach szary powiedzial na mikrofonie ze mam bana po czym sumon wszedl i dal mi bana na dzien. Wiec zycze powodzenia jesli na takiej serveroni admini sa wyraznie po stronie "kolegow" nie dostalem ani upomnienia ani nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Wezwali mnie na server, bo jakaś imba była, wbiłem dowiedziałem się o co chodzi pierwsze miałem zbanować ale dałem ustną reprymende, Nastepnie uspokoiłes się gdy przebywałem na servie, lecz gdy wyszedlem niespełna 30 minut potem, dostałem od szarego wiadomość, że znowu zaczynasz asd dał ci muta, lecz je dałem ci bana Żebys troche przemyslał swoje zachowanie :DDDDD A i mowienie za czyimiś plecami że może ci kolbe opeirdolić a nie bana dać jest troche chujowe, szkoda żen ie mogłes mi tego powiedzieć jak wbiłem :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 a kto mi kolbe opierdoli - ja sie pytam??? Zetka <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 stara sikora Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 olemba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnotic Posted July 9, 2015 Author Report Share Posted July 9, 2015 jak chcesz tak bardzo to ci moge to na tsie powiedziec w cztery oczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted July 9, 2015 Report Share Posted July 9, 2015 Może powiesz mu to w realu ? Myśle że Sumon by tam nawet do ciebie podjechał, co myślisz, bo ja myśle, że to by rozwiązało sprawe, tak btw to ban był jak najbardziej uzasadniony, powody mogły być takie kolego: Obraza admina pod jego nieobecność, kłótnia która przeszkadzała graczom w rozgrywce czyli. Zamykam ten syf i proponuje dorosnąć kolego DeveL@ Sumon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts