Jaśnie Pan Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Gracz: MASA Link: http://hlx.wiejska-chata.pl/hlstats.php?mode=playerinfo&player=12879 Opis czita: Skrypt wcelowuje się w głowę przeciwnika, gdy celownik znajduje się w określonej (najczęściej konfigurowalnej) odległości od niej. Movement bota, nieumiejętność rzucania granatów dopełniają obrazu. Najsmutniejsze jest to, że graliście z nim te parę tygodni i nikomu nie przyszło do głowy, żeby go sprawdzić... Oczywiscie jest to aimbot. Demko z usp proponuje obejrzec na samym koncu jako swoista 'wisienke na torcie'. Timingi i opis akcji: To co napisalem wyzej, autoaim. Demo ogladac z uzyciem demoui, mozecie sobie wlaczyc spowolnienie i zobaczyc jak dziala skrypt. Link do dem: http://sendfile.es/pokaz/422711---ShEj.html *Mirage* 3:20 4:20 5:45 9:00 10:20 11:40 20:10 *Aim_map_usp_s* No tutaj to nawet nie trzeba rozpiski robic so obvious Skład oceniajacy: supreme, supreme, supreme, LEM, LEM - dziękuję chłopaki za info i poświecony czas. Jak komus malo dem mamy jeszcze jednego mirage, cache i cos tam jeszcze nagrywalismy. Werdykt: Zalany betonem --> http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:103491020&advType=steamid&Submit Sumon, DeveLOpe and lex. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 TicQ, Sumon, DeveLOpe and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 12, 2015 Author Report Share Posted July 12, 2015 dla leniwych demko z usp DeveLOpe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 GJ DeveL@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Ja niestety nie dam demka system siadl przez weekend i wszystko wpizdu :/ tez miałem z aima i mirage nagrane . GJ! Sumon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 To nie tak, że nikomu nie przyszło do głowy, bo Sikor go obserwował, a ja, niestety, nie miałem kiedy go podpatrzeć. Dobra robota i jebać cziterów. Sumon and S!kor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 #ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Nie grałem z nim nigdy, tyle tylko co na forum się udzielał, ale to przecież najlepszy przyjaciel ememera i sumona z tego co wyczytałem z jego podania, behehe w takim razie ich też ukarać za brak kompetencji a sumona podwójnie za obrażanie Ronaldo i uprawianie crosfiuta. A co do demka no nic w csie kolega sie tez musial dopingowac, ale tutaj w przeciwieństwie do siłowni w piwnicy u babci twojego kolegi nie wszyscy "dopinguja", wiec wypierdalaj. Koniec koncow jednak sie troche znam na ludziach i wyczulem obsranca. PS. Rekin to jest jednak czujny gosc, gratki lex. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 13, 2015 Author Report Share Posted July 13, 2015 PS. Rekin to jest jednak czujny gosc, gratki Na wyróżnienie zasługują inne osoby, nie ja. Ale nie będę podawał nicków, niech pozostaną cichociemni. Może na ich warcie wpadną kolejni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 chuj wydawał się ogarnięty do czasu przyznam szczerze że tylko raz oglądałem na kejszu jego gre i tyle w temacie nie byłem pewien może lepiej go skonfigurował ale fakt było widać że celownik przy jakiejś odległości kieruje się na głowę i te śmieszne 95%hs na 20+ zabić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reason98 Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Haha Ten śmieć padał często z mojej myszki. Jakoś tak 1:1 ratio. Dobrze, że silver poleciał xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 że sobie tak zażartuje sucharkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumon Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Na poczatku koles wydawał sie wporządku, lecz potem z S!korem zaczałem go obserwowac, i cos mi nie pasowało, jestem chujowy mam golda 4 , wiec jak miałem ogarnąć czy jest odpalony, lecz aima wyczułem gdy go z sikorem obserwowałem :/ Sorry że nie zareagowałem :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnuchZBakalarskiej Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 #Ban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted April 23, 2016 Report Share Posted April 23, 2016 archeolog jebany Justo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts