Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

MASA

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Gracz: MASA

Link: http://hlx.wiejska-chata.pl/hlstats.php?mode=playerinfo&player=12879

Opis czita: Skrypt wcelowuje się w głowę przeciwnika, gdy celownik znajduje się w określonej (najczęściej konfigurowalnej) odległości od niej. Movement bota, nieumiejętność rzucania granatów dopełniają obrazu. Najsmutniejsze jest to, że graliście z nim te parę tygodni i nikomu nie przyszło do głowy, żeby go sprawdzić... Oczywiscie jest to aimbot. Demko z usp proponuje obejrzec na samym koncu jako swoista 'wisienke na torcie'.

Timingi i opis akcji:

To co napisalem wyzej, autoaim. Demo ogladac z uzyciem demoui, mozecie sobie wlaczyc spowolnienie i zobaczyc jak dziala skrypt.

Link do dem: http://sendfile.es/pokaz/422711---ShEj.html

*Mirage*

3:20 
4:20
5:45
9:00
10:20
11:40
20:10

*Aim_map_usp_s*
No tutaj to nawet nie trzeba rozpiski robic :D so obvious

Skład oceniajacy: supreme, supreme, supreme, LEM, LEM - dziękuję chłopaki za info i poświecony czas. Jak komus malo dem mamy jeszcze jednego mirage, cache i cos tam jeszcze nagrywalismy.

Nie grałem z nim nigdy, tyle tylko co na forum się udzielał, ale to przecież najlepszy przyjaciel ememera i sumona z tego co wyczytałem z jego podania, behehe w takim razie ich też ukarać za brak kompetencji a sumona podwójnie za obrażanie Ronaldo i uprawianie crosfiuta. A co do demka no nic w csie kolega sie tez musial dopingowac, ale tutaj w przeciwieństwie do siłowni w piwnicy u babci twojego kolegi nie wszyscy "dopinguja", wiec wypierdalaj. Koniec koncow jednak sie troche znam na ludziach i wyczulem obsranca.

PS. Rekin to jest jednak czujny gosc, gratki 

chuj wydawał się ogarnięty do czasu :D przyznam szczerze że tylko raz oglądałem na kejszu jego gre i tyle w temacie nie byłem pewien może lepiej go skonfigurował ale fakt było widać że celownik przy jakiejś odległości kieruje się na głowę i te śmieszne 95%hs na 20+ zabić

Na poczatku koles wydawał sie wporządku, lecz potem z S!korem zaczałem go obserwowac, i cos mi nie pasowało, jestem chujowy mam golda 4 , wiec jak miałem ogarnąć czy jest odpalony, lecz aima wyczułem gdy go z sikorem obserwowałem :/ Sorry że nie zareagowałem :DDDD

• 9 months later...