jTK Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Nie da się opowiedzieć TO TRZEBA PRZEŻYĆ !!! DZIĘKUJĘ REDZI! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Fabuła, machanie mieczem, ruchanie i eksploracja dają dużo frajdy. Od kilku lat nie było żadnej dobrej gry single player która by mnie tak wciągła. Kobieta drze ryja ze 24h przy wiedzminie siedze ✪ inż. Tynka and ❤ DMG 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Oba dodatki i pełną wersję gry mam pudełkowo. Zawsze żałowałem wydawanie na gry hajsu ale tutaj nie oszczędzałem. Mogę polecić tzw. Nexus MOD, dodaje teksturki HD i parę dodatków jak np zbieranie pobliskich roślin by się nie jebać w dodatkowe klikanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Ja mam wersje cyfrową z GOG, i teraz trochę żałuje co prawda wydałem mało bo 146zł za wieśia z dodatkami dlc figurkami itp ale jednak wolał bym dopłacić do limitowanej wersji i dostać talie kart do gwinta. Mogli by na smartfony wydać tą tę karciankę. ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 beta gwinta https://www.playgwent.com/pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts