Pan Gaspaczo Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Nick na serwerze: Król Łomżingu Wiek: 15 lat Liczba godzin w Team Fotrtees 2: około 550 Ziadomość Sourcemod-a i panelu adma: wpisujesz /admin i to wzasadzie tyle co wiem Mikrofon: tak Mutacja: oczywiście Czy miałbym ochote wspomóc serwer poprzez kupno VIP'a: tak Doświadczeniu w administrowaniu na innych serwerach TF2: nie Dlaczego Ja? : Bo lubie pilnować porządku i gram prawie tylko na wiejskiej ( poza tym mimo ciągłych pouczen admów skauty i spye ciagle kampią a tagże można zobaczyć inne naruszania regulaminu a ja chciałbym przejść od słów do czynów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 zakupic vipa i podelsac adminowi develope kod wraz ze steamid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Gaspaczo Posted July 27, 2015 Author Report Share Posted July 27, 2015 zakupic vipa i podelsac adminowi develope kod wraz ze steamid. zakupic vipa i podelsac adminowi develope kod wraz ze steamid. ok dziękuje ale mam proźbe. jak byś mógł mi powiedzieć jak kupic tego adma i podesłać adminowi develope kod wraz ze sream id i gdzie moge to znaleźć to bym był ogromnie wdzięczny bo nie mam pojęcia gdzie tu kupic vip a co do tamtych 2 spraw to jestem pizdą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 SMS: Treść: AP.DM4 Numer: 79068 - uzyskany kod zwrotny podesłać do administratora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Gaspaczo Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 SMS: Treść: AP.DM4 Numer: 79068 - uzyskany kod zwrotny podesłać do administratora dziękować dzięk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts