Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Siema , z powodu tego iż ostatnio dwóch adminów za gimbusiarskie wygłupy straciło administratora ja i mój kolega Riko piszemy podania aby zająć miejsca Króla Lasu i _Cytryna_ . Chce odrazu wspomnieć że zanmy wiejską chatę juz od 3 lat i jesteśmy ograniętymi osobnikami i graczami .

Nick: [G].PolskiVersus lub (PolskiVersus bo przydomek chyba nie jest ważny)

Liczba godzin w TeamFortress2: 927 h

Znajomość sourcemoda i panelu admina : szczerze 4/10 ale luz Luigi100 i Riko (moi koledzy) pomogą mi to ogarnąć , szybko się ucze :)

Mikrofon:Tak

Po mutacji:Tak

Czy miałbyś ochotę wspomóc serwer pieniężnie : Raczej nie ale jakbym musiał to tak

Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach : Miałem 2 razy moda na innych serwerach tf2 i na jednym adma , ludzie na mnie nie nażekali bo byłęm miły i ogarnięty jednak straciłem posady bo przestałem chwilowo grać w TF2(4FRAGERS i Woobry)

Dlaczego akurat ja : Jestem weteranem tego serwera , jestem jednym z użytkowników w topce w rankingu , jestem osobą miłą i potrafię zrozumieć ludzkie problemy , 1,5 roku temu jeszcze uspokajałem dzieciarnie na wiejsiej groźąc banem xDDD (oczywiście to były tylko groźby bez konsekwencji jednak był bardzo skuteczne) , Duża liczba osób mnie zna i wie że jestem uczciwy i miły , używam siły (przemocy , banów , wyciągam konsekwencje) tylko w sytuacjach koniecznych takim działaniom , I CHYBA JESTEM WYJĄTKOWY :D , Mój profil steam do kontaktu i obejrzenia co tam mam :http://steamcommunity.com/id/polskiversus/. Myśle że się jaknajbardziej nadaję i wiele osób to potwierdzi ;) .

~Z poważaniem PolskiVersus