AcperPlayGames Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Nick na serwerze: AcperPlayGames Wiek: 13 lat. Liczba godzin w TF2: 130 godzin. Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6.5/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: NIE Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: TAK. Był to serwer 24 slotowy grało minimum 20 graczy było bardzo dużo dzieci które robiły spam na chacie a i na VOICE więc było co tam robić. Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Dlaczego ja? Dlatego że jestem bardzo aktywnym graczem w TF2, codziennie gram tak po 3-5 godzin dziennie a nawet i dłużej, mogę płacić składkę jeśli jest taka potrzeba, mogę prawie w każdej chwili wejść na serwer i ogarnąć ludzi gdy ktoś zawoła przez gg,steam bo na tych rzeczach jestem prawie cały czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Aktualnie lista adminów jest dość spora, oraz obawiam się że w tym wieku możesz sobie nie poradzić na tym serwerze. Jeśli coś się zmieni do tego czasu dam znać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts