ABC Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Witam. Dostałem bana za obrazę admina Przystojny Rekin choć nic do nie go nie mówiłem Graliśmy na mapie westwood i dostawaliśmy baty było 3vs 4 po stronie ct grałem Jaki małolat prosił by rekin do nas doszedł to powiedziałem by "przestał pierdolić i zaczął kurwa grac" W końcu server bez cenzury Admin musi chyba uszy nowe kopić No nie i jeszcze ban na 1tydzien a własnie kod na vipa wysłałem hahah Trzeba będzie iść na policje Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Za dlugi ban.Lecz proszę niech wypowie się przystojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 poczekajmy na przystojniaka xD Ps. Jeżeli ban zostanie, vipa dostaniesz dopiero po okresie 1 tygodnia kary, także nie ma sie czym przejmować, nic straconego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przystojny Rekin. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Sprawa z tego co pamiętam i co mogą potwierdzić ludzie grający na serwerze, ty zacząłeś do mnie się odzywać wulgarnie, zapytałem wtedy czy to było skierowane do mnie (w regulaminie jest napisane ze kłótnia jest akceptowalna przez administracje, kiedy oboje czerpią z niej przyjemność), zacząłeś dalej rzucać obelgami w moją stronę to Cie zbanowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Rekin nie nie.. zle mnie zrozumiałeś zdenerwował mnie tamten małolat bo gadał a nie grał i do niego gadałem jeżeli zostałeś urażony to sorka ale nic w twoja stronę nie kierowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przystojny Rekin. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 ok, miło z twojej strony że przeprosiłeś, sam już dokładnie nie pamiętam jak było, ale myślę że i tak było by lepiej gdybyś wtedy wrzucił bardziej na luz ;p skrócę Ci bana do 2 dni, zaraz po tym dostaniesz tego vipa i będzie się liczył od dnia unbana, myślę że temat można powoli zamykać jeszcze bym poprosił twoje steam ID żebym miał jak tego ub dać A na przyszłość powiedz mi że gracz bez mutacji Cie irytuje. to mute powinien załatwić sprawę Zdrówka :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 co to za rekin podrabianiec ✪ Tytanowy Janusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Lepiej usun mi tego bana 2 dni gry mi zostalo;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przystojny Rekin. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Jak 2 dni gry? ;p Niestety nie ma tak łatwo, 2 dni to i tak wersja ulgowa w takiej sytuacji ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Co ty obraza adma rozumiem ale jej nie bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przystojny Rekin. Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 No dlatego tylko na 2 dni, sam napisałeś że to było do jakiegoś małolata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Tak do małolata lecz pisze server Bez Cenzury +18, To jak powiem do gracza "przestań pierdolic zacznij kurwa grac" to za to ban ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Ściągnąć mu bana i to teraz. To jest serwer 4fun. sam już dokładnie nie pamiętam jak było Jak na pisałeś sam już nie pamiętasz. Po drugie jak na rodziców ci nie wjeżdżał to mordodarcie wskazane. Po trzecie to jest rozkaz i chuj! ABC and ✪ Sh!rou 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABC Posted August 27, 2015 Author Report Share Posted August 27, 2015 Zinbo no i to kurwa rozumiem moje ip "ABC" STEAM_1:0:114599961 01:34 74 0 active 80000 Prosze o fast ub ✪ Zinbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Zamykam temat.Dac UB A taki chuj nie zamknę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts