Tecktonik Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Witam.Wkońcu zebrałem sie do napisania tego ważnego tematu. Ostatnio na serwer zostałmy dodane totalnie głupie mapy. Dajmy tu jako przykład gg_orange serwer ma w tagu FFA/4FUN przy dodaniu takich map powinno być GG. Jak bedzie tak dalej to serwer powinien miec w tagu FFA/4FUN/GG/DM... Moja opinia jest taka. Powinny być podstawowe mapy. Co do map tyle.Kolejna propozycja dotyczy votowania map. Jestem pewnie jednym z wielu graczy którzy klikaja 1 czyli "no vote" a votowanie jest denerwujace przy mojej rozdzielczośći (zasłania polowe ekranu). Chcieał bym wyłączyć wyświetlanie tego syfu. I tu wyłania sie pytanie. Czy dało by rade napisac jakiś plugin czy coś? Nie wiem nie znam sie na tym dzieki któremu tym którzy sobie tak ustawia poprostu to sie nie wyświetlało. Podobie jak jest z komenda /res. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Cała unikalność i magia wiejskiego 4fun nawet za czasów 1.6 polegała właśnie na tym, że co jakiś czas pojawia się DM/GG lub totalnie głupia mapa votowana przez ORZEH'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Moja opinia jest taka. Powinny być podstawowe mapy. Co do map tyle. Moja opinia jest natomiast taka że serwer kilka miesięcy temu miał same standardowe mapy i bodaj dwie niestandardowe (india, scout) - i kurwa świecił pustkami. To był genialny pomysł niejakiego Sedesa czy tam Sadnesa który i tak póki co położył lache na serwer. Skoro ten "system" już raz nie wypalił to nie ma sensu wdrażać go ponownie. No chyba że ktoś znowu ma ochotę grać na dustcie2 w 6 osób, a pozniej na mirage w 8. To chyba tyle, tak pokrótce. p.s. Różowy Gracjanie załatwiłeś już sobie to lewe zwolnienie z religii? Andrzej Znienacka, ✪ Thunder, Jaśnie Pan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 p.s. Różowy Gracjanie załatwiłeś już sobie to lewe zwolnienie z religii? Twoja stara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 Twoja stara No wreszcie jakaś mniej pedalska riposta ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tecktonik Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 No to nie rozdrabniajmy się wywalić wszystkie standardowe mapy i tak są grane raz na dziesięć. Niech dzieciaki maja ubaw. Nie ważne nie muszę grac zawsze mogę zająć slota siedząc na spec.Co z tymi votami?A jak mi ktoś odpisze "kup sobie lepszy komp żebyś mógł grac na większej rozdzielczości" to go wyśmieje. Mam ważniejsze wydatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Nie musisz kupować nowego kompa, zwiększ sobie rozdziałke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 dodajcie w nagrodę soccerjam-aA teraz uwaga, będzie haja!Tecktonik nie czytaj już Mam ważniejsze wydatki. Jeśli w podpisie to Twoja morda, to przyznaje, zbieraj na operację, bo z takim ryjem to ty świata nie zwojujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts