Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

07-10-08 Poland low= 2B3 nie po starej Permanent

Ciastko
 Share

Recommended Posts

low= faja = ciastko

2b3 teraz zalatw ze by mi zdjeli i bede cisnol komu mi sie podoba nie beda mnie smiecie kickowac jak nic nie zrobilem. I po co wkladasz nos tam gdzie nie trzeba ? . Idz gadac ze by mi zdjĂŞli bo tym razem ty odwaliles...

[Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil :lol:

[Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil :)

*******BETON******* juÂż kiedyÂ? miaÂłeÂ? dostaĂ? lecz ci odpuÂ?ciÂłem.

Nie interesuje mnie to po Czyjej "starej" jechaÂłeÂ?, sÂłyszĂŞ to - ban czy jesteÂ? admem czy tez nie

- RODZINA RZECZ Â?WIĂŠTA

E.O.T - BETON

ja tam haji i awantur nei lubieale sie wypowiem :)

Faja to troche taki lizostwo terz pÂłakaĂ? na forum za banem ale patrzÂ?Ă? na twoja sytuacjĂŞ z tym ciulem sie nie dogadasz :/ wiec slusznie postÂ?piÂłeÂ? piszÂ?c tu :)

a co do bana Faja dostaÂł perma za jak to okreslil ten ciul... znaczy admin ze "juÂż kiedyÂ? miaÂłeÂ? dostaĂ? lecz ci odpuÂ?ciÂłem. " to jest wracanie do starych, zakurzonych, zastrupiaÂłych akcji czy zdarzeĂ? ktore sÂ? nei na miejscu w tym momencie :> i jeszzce banuje czlowiek znaczy ciul sorki ( :lol:) ktory jest nie lepszy i z jego ust nie jeden plajer uslyszal zÂłe rzeczy o rodzinie... wiec daj sobie teÂż perma i sprawa zamknieta :)

bo serio zalatwianie starych porachunkĂłw w taki sposĂłw jest Volantisowo Vinciowate :>

ps. a same to ze OÂ?ka traktuje to w formie ÂżartĂłw to chyba nie przejÂ?Âłsie tym albo jego mama jest serio kurwÂ? ale ciebie to powinno gĂłwno interesowac :)

chyba ze ejst jak oÂ?ka pisze masz problemy w zyciu... pies ci zdech , jajecznica sie przypalila czy kolega z ktĂłrym sypia.ÂłeÂ? ma nowego adoratora ale to takich rzeczy neizalatwia sie na serwie :)

tosie napisaÂłem a tak po swojemu to kurwa.. fest ciul z ciebie jak pisaÂłem wyzej i weÂĽgo go odbanujcie i nie rĂłbcie tu .... (tu miala byĂ? nazwa serwa na ktorym taksie zaczela niemila atmosfera) bo serio to do niczego nie prowadzi :)

M

TwĂłj wybitny umysÂł nie potrafi pojÂ?Ă? tak prostego zdania? A dla Twojej informacji w mojej kuchnii nikogo nie ma. I w dodatku czytaĂ? nie potrafisz.

Jeszcze dorzucĂŞ trzy grosze. MyÂ?laÂłem, Âże coÂ? z Ciebie bĂŞdzie. Jednak widzĂŞ, Âże pÂłakaĂ? za TobÂ? nie bĂŞdĂŞ. Wypierdalaj ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.