Ciastko Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 low= faja = ciastko 2b3 teraz zalatw ze by mi zdjeli i bede cisnol komu mi sie podoba nie beda mnie smiecie kickowac jak nic nie zrobilem. I po co wkladasz nos tam gdzie nie trzeba ? . Idz gadac ze by mi zdjĂŞli bo tym razem ty odwaliles... [Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil [Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil [Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil [Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil [Dzisiaj 16:55] o$ka: zdjac mu bana, nie mam zalu, ze mnbie obrazil Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 *******BETON******* juÂż kiedyÂ? miaÂłeÂ? dostaĂ? lecz ci odpuÂ?ciÂłem. Nie interesuje mnie to po Czyjej "starej" jechaÂłeÂ?, sÂłyszĂŞ to - ban czy jesteÂ? admem czy tez nie - RODZINA RZECZ Â?WIĂŠTA E.O.T - BETON Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Roman, boli Cie to czy daÂłeÂ? mu dla zasady? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Spoko na necie jest w chuj serverow, poprostu tu sie zaaklimatyzowalem ale nvm. Jebia mnie 2b3 twoje kompleksy i nie bede ciebie prosil o nic. WYPIERDALAM i tyle. A jak by cos sie zmienilo to kontakt macie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 zaraz zrobi sie drugie zjebane dc z banda bronzow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ja tam haji i awantur nei lubieale sie wypowiem Faja to troche taki lizostwo terz pÂłakaĂ? na forum za banem ale patrzÂ?Ă? na twoja sytuacjĂŞ z tym ciulem sie nie dogadasz :/ wiec slusznie postÂ?piÂłeÂ? piszÂ?c tu a co do bana Faja dostaÂł perma za jak to okreslil ten ciul... znaczy admin ze "juÂż kiedyÂ? miaÂłeÂ? dostaĂ? lecz ci odpuÂ?ciÂłem. " to jest wracanie do starych, zakurzonych, zastrupiaÂłych akcji czy zdarzeĂ? ktore sÂ? nei na miejscu w tym momencie :> i jeszzce banuje czlowiek znaczy ciul sorki ( ) ktory jest nie lepszy i z jego ust nie jeden plajer uslyszal zÂłe rzeczy o rodzinie... wiec daj sobie teÂż perma i sprawa zamknieta bo serio zalatwianie starych porachunkĂłw w taki sposĂłw jest Volantisowo Vinciowate :> ps. a same to ze OÂ?ka traktuje to w formie ÂżartĂłw to chyba nie przejÂ?Âłsie tym albo jego mama jest serio kurwÂ? ale ciebie to powinno gĂłwno interesowac chyba ze ejst jak oÂ?ka pisze masz problemy w zyciu... pies ci zdech , jajecznica sie przypalila czy kolega z ktĂłrym sypia.ÂłeÂ? ma nowego adoratora ale to takich rzeczy neizalatwia sie na serwie tosie napisaÂłem a tak po swojemu to kurwa.. fest ciul z ciebie jak pisaÂłem wyzej i weÂĽgo go odbanujcie i nie rĂłbcie tu .... (tu miala byĂ? nazwa serwa na ktorym taksie zaczela niemila atmosfera) bo serio to do niczego nie prowadzi M Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ja tam haji i awantur nei lubieale sie wypowiem No nie mogĂŞ wstaĂ? z ziemi Takie proste zdanie niby :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Dobra dobra usunac temat... Misiek nie vx nie 2b3 frajer. Spierdalam(jak cos to steam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 WYPIERDALAM i tyle. A jak by cos sie zmienilo to kontakt macie.(...) Spierdalam(jak cos to steam) ÂŻe niby jeszcze ÂłaskĂŞ nam robisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 blunt ale ze co tobie nie pasuje? Bo nie kapuje.. a jedyna osoba co robi Laski to siedzi u ciebie w kuchni teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 uahahhahha dobra zamknac to. UNBAN I PISIOR =d Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 TwĂłj wybitny umysÂł nie potrafi pojÂ?Ă? tak prostego zdania? A dla Twojej informacji w mojej kuchnii nikogo nie ma. I w dodatku czytaĂ? nie potrafisz. Jeszcze dorzucĂŞ trzy grosze. MyÂ?laÂłem, Âże coÂ? z Ciebie bĂŞdzie. Jednak widzĂŞ, Âże pÂłakaĂ? za TobÂ? nie bĂŞdĂŞ. Wypierdalaj ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 zgadzam sie z toba w 100% . ( a teraz zamknac to ze by mi jakis frajer nie pocisnol ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 decyzje podejmie misiek i kola, ja mam stosunek neutralny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ale to mnie obrazil i ode mnie chyba powinny zalezec czy ma miec bana czy nie, ale moze sie nie znam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Znaj nasze dobre serca. Masz ostatnia szanse. Ban zdjety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts