fabianek6 Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Nie ja jeden gram na serwerze majac 13 lat Duzo osob gada nie tylko ja sie odzywam ale to ja dostane mute. Jak mute mi znikł spytalem sie dlaczego nie mutujesz innych 13 latkow? Zwyzywal mi mame. Czy admin tak powinien robic? Nie sądze poprostu ma bol posladkow ze go bije zawsze na serwerze I dostalem bana za nic. Od kiedy Veyder ma admina nie da sie normalnie pograc kazdego mutuje itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARY Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Nie ja jeden gram na serwerze majac 13 lat Duzo osob gada nie tylko ja sie odzywam ale to ja dostane mute. Jak mute mi znikł spytalem sie dlaczego nie mutujesz innych 13 latkow? Zwyzywal mi mame. Czy admin tak powinien robic? Nie sądze poprostu ma bol posladkow ze go bije zawsze na serwerze I dostalem bana za nic. Od kiedy Veyder ma admina nie da sie normalnie pograc kazdego mutuje itd. Dołączam sie do postu poniewaz bylem akurat na serwerze chcialem sobie pograc na serwerze ale jak ja slysze jak admin wbija na kogos matke to jest porazka!!!!!! POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Veyder faktycznie potrafi przesadzić. Wiadomo każdy może mieć gorszy dzień ale on ma go zawsze jeżeli tylko gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordmasterek Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Nie ja jeden gram na serwerze majac 13 lat Duzo osob gada nie tylko ja sie odzywam ale to ja dostane mute. Jak mute mi znikł spytalem sie dlaczego nie mutujesz innych 13 latkow? Zwyzywal mi mame. Czy admin tak powinien robic? Nie sądze poprostu ma bol posladkow ze go bije zawsze na serwerze I dostalem bana za nic. Od kiedy Veyder ma admina nie da sie normalnie pograc kazdego mutuje itd. Zgadzam się w zupełności mnie też zwyzywał wyzywał mi rodziców i zbanował mnie bo go zabiłem 3 razy pod rząd zróbcie coś z tym debilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_klamczers Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Veyder często ma takie akcje wobec młodszych graczy. W dodatku Fabian grał na serwerze często, dotował go korzystając z opcji VIP i tu nagle taka akcja ze strony admina. Fatalny przykład dla graczy chcących wesprzeć Wiejską, no bo po co wydawać 11 zł na serwer, na którym w każdej chwili admin może wjechać ci na matkę i dać bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Staram sie unikac takiego mutowania bo kazdy mial 10 lat...Jezeli wtedy dana osoba przesadza daje muta i tyle bez pierdolenia i zali.Ale tutaj jezeli wiecej osob sie tak wypowiada prosze o jakies konsekwencje poniewaz nie mozna kogos od tak mutowac za to ze sie cos powiedzialo do mikrofonu.Po to kurwa ma ten mikrofon zeby gadac do chuja Pana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Piękne pomówienie Panowie. Nie wiem skąd tu się wziął Lordmaster, który nigdy nie został zbanowany, ale to nie ma znaczenia. Historia całkowicie wyssana z tyłka. Nikt nigdy nie dostał bana za zabijanie innych. Fabian, a czy nadmieniłeś, że te rzekome obrazy to ironia z mojej strony, która nawet przez mikrofon brzmi jak szydera z samej istoty najeżdżania na mamy? Myślę, że nie napisałeś, że Twoja trzykrotna obraza mojej osoby skończyła się godzinnym banem na ochłonięcie, bo Twoja obraza admina nie ma znaczenia przy moim "niewłaściwym" zachowaniu(bo przecież donejtujesz, a więc nie wolno VIP'ów banować). Nie mutowałem innych dzieci z prostego powodu: Bo nikt prócz Ciebie na serwerze tak się nie udziela na mikrofonie. STARY, również nie wiem czego się obruszyłeś kiedy to jasno wytłumaczyłem Tobie co ma na celu moja szydera z owych "pojazdów". Włączył się Tobie rejdż i zacząłeś mnie wyzywać bez większego powodu. Klamczers, Twoja wypowiedź nie miała prawa się tu znaleźć po przekoloryzowywaniu wiadomości na PW innemu adminowi. Dodam, że ostatnimi czasy nadużywasz admina, slayujesz mnie za darmo, a teraz masz czelność się wypowiadać. Polecam poczytać więcej książek na tematy związane z obłudą i dwulicowością. Czas włączyć myślenie, ponieważ nie dajesz mi tutaj przykładu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARY Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Piękne pomówienie Panowie. Nie wiem skąd tu się wziął Lordmaster, który nigdy nie został zbanowany, ale to nie ma znaczenia. Fabian, a czy nadmieniłeś, że te rzekome obrazy to ironia z mojej strony, która nawet przez mikrofon brzmi jak szydera z samej istoty najeżdżania na mamy? Myślę, że nie napisałeś, że Twoja trzykrotna obraza mojej osoby skończyła się godzinnym banem na ochłonięcie, bo Twoja obraza admina nie ma znaczenia przy moim "niewłaściwym" zachowaniu(bo przecież donejtujesz, a więc nie wolno VIP'ów banować). Nie mutowałem innych dzieci z prostego powodu: Bo nikt prócz Ciebie na serwerze tak się nie udziela na mikrofonie. STARY, również nie wiem czego się obruszyłeś kiedy to jasno wytłumaczyłem Tobie co ma na celu moja szydera z owych "pojazdów". Włączył się Tobie rejdż i zacząłeś mnie wyzywać bez większego powodu. Klamczers, Twoja wypowiedź nie miała prawa się tu znaleźć po przekoloryzowywaniu wiadomości na PW innemu adminowi. Dodam, że ostatnimi czasy nadużywasz admina, slayujesz mnie za darmo, a teraz masz czelność się wypowiadać. Polecam poczytać więcej książek na tematy związane z obłudą i dwulicowością. Czas włączyć myślenie, ponieważ nie dajesz mi tutaj przykładu. Byłem kolego i wszystko slyszalem i widzialem prosilem cie nie raz i czemu nie zbanujesz innych ktorzy uzywaja mikrofonu a ty mowiles ze zaraz zmutujesz a nikogo nie zmutowales tylko poprostu siadles na Fab1aNa ktory jest najwyrazniej lepszy od ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Proszę przeczytać mój post jeszcze raz. Jest wyjaśnione dlaczego nikogo nie zmutowałem. Kontrargument: Mapę wcześniej(overpass)odzywał się niejaki Kuba, ma raptem 11 lat, dostał muta od razu po odezwaniu się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_klamczers Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Veyder, nie uważam żeby slayowanie Cię na warmup-ie to było nadużywanie admina. Dzisiaj wchodzę pograć widzę że mutujesz fabiana, następnie go banujesz a po banie 3/4 serwera ci jedzie że jesteś kretyn więc coś chyba jednak jest nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Proszę przeczytać mój post jeszcze raz. Jest wyjaśnione dlaczego nikogo nie zmutowałem. Kontrargument: Mapę wcześniej(overpass)odzywał się niejaki Kuba, ma raptem 11 lat, dostał muta od razu po odezwaniu się. Rozumiem że twierdzisz że nic się nie dzieje? Już kiedyś dostałeś skargę za dawanie banów bez sensu. Zmutowałes mnie i zwyzywałeś jak wszedłem na serwer. Potem gdy na następnej mapie powiedziałem ci co o myślę o twoim zachowaniu w tamtej chwili dostaje bana na 1 dzień. Najwyraźniej to z tobą jest coś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKZSER Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Również byłem na serwie (RIP CS:GO) i słyszałem jak Veyder po nim jeździł bez powodu. Odzywało się jakieś około 5 osób które nie mają 16 lat ale Veyder uczepił się akurat tylko Fabiana. Gdy Fabian się zapytał za co dostał muta to Veyder go zaczął obrażać i wyzywać jego rodziców... niezłe zachowanie jak na admina, jeżdżenie po rodzicach... A jak to Veyder mówisz,że zbanowałeś go bo on cie obrażał?? Nie wymyślaj bajek bo on ci tylko mówił żebyś zluzował bo przeginasz i miał racje. Ale widze że od ciebie to można bana za zwracanie ci uwagi jak przeginasz dostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 kurwa, skarga na veydera hahahahaha XD Synchronizacja w chuj perfekcyjna. Tak sie Veyder Tobą przejęli, że aż 3 nowych na forum mamy xD fabianek6 Rejestracja: dziś, 16:31 STARY Rejestracja: dziś, 16:29 Lordmasterek Rejestracja: dziś, 16:53 hahah już 4 xD AKZSERRejestracja: 31 minut temu Veyder coś z Tobą jest nie tak... ✪ Sh!rou, ✪ Thunder, TicQ and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 czterech. a co do tematu, wypowiem sie na koncu. poki co jem popcorn. ✪ Thunder and TicQ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Sh!rou Posted September 18, 2015 Popular Post Report Share Posted September 18, 2015 Jaśnie Pan, ✪ Tytanowy Janusz, ✪ Thunder and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeveLOpe Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Ja to widzę tak: Upomnienie dla veydera Ja już dostawałem spam na steam o tym całym dzisiejszym cyrku, pisałem veyderowi, żeby nie odpowiadał na głupie odzywki innych graczy, tylko dawał im szanse, upominajac, nastepnie banujac. Wbił efi na serwa i zaczeło się znowu, efi wyzywa veydera a veyder efiego. Admin nie powinien sie w ten sposób odnosić do graczy, powinien ich z bani banować, za to co piszą lub mówią. Myślę, że następnym razem można zawiesić admina na np 2tyg. ps. Klamczers - admin nie powinien slapować innych adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Wiejska wybije się na dramie z Veyderem :V lex. and ✪ Sh!rou 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARY Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Nowe konta poniewaz jak chce sie napisac skarge to sie robi konto chyba proste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabianek6 Posted September 18, 2015 Author Report Share Posted September 18, 2015 Nowe konto na forum a nie na csie Co sie przypierdzielacie do konta na forum skoro z forum nie korzystalem na tym serwerze tylko w csie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Post Lord'a oprawię sobie w ramkę, bo rzadko zdarza mi się czytać tak dobre i krótkie powieści. zackolin, dlaczego udzielasz się, kiedy nie jesteś bez winy i doskonale wiesz za co dostałeś muty i bany? Ciesz się, że za obrażanie admina zostałeś połaskotany raptem. Klamczers, zgadza się, slapowanie, slayowanie podczas meczu i dawanie info mając podgląd na przeciwników zakrawa na śmiech. Nie masz siły nie będąc bez winy. fabian, Twoje podżeganie innych też nie ujdzie mojej uwadze. Zaparłeś się znajomymi z serwera, którzy zrobią ze mną porządek i tak oto dostałem spam na Steam'ie, a także nie obyło się bez odwiedzin prymitywa-efiego, który zaczął na mnie bluzgać. Trzymaj swojego pieska krócej - dobra rada. Mogę bez końca tłumaczyć co znaczą moje szydery z obrażania starych, ale nie każdy przyswaja tak łatwo informacje. Dodam tylko, że istnieje przycisk zablokowania komunikacji, jeśli ktoś łapie prawdziwy ból dupska podczas mojego trollowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 !mute Veyder Pan_klamczers and lex. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted September 18, 2015 Report Share Posted September 18, 2015 Fajne poruszenie chyba muszę zainstalować na nowo GO i pokazać wam jak się zachowywało na wiejskiej ✪ Thunder, Jaśnie Pan and TicQ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Aaaaa i veyder, nie mutuj i nie gaguj :V mnie ze złości jak dostajesz w pizdę ^^ lex. and TicQ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 Zamykam bo brak wzoru. Jak poprawisz wedlug wzoru to napisz na PW. XD ✪ Tytanowy Janusz and lex. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted September 19, 2015 Report Share Posted September 19, 2015 poważnie takie rzeczy się dzieją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts