Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

kilka słów

Tytanowy Janusz
 Share

Recommended Posts

kilka miłych słów do twórców ZM.

Serwer przypomina mi ten sprzed 4 lat. Dzięki Rekin za odwzorowanie 4.3 i ten kilimat, który mu towarzyszył. Dzięki dla devela, który zajebiście odwzorował zm_restart... kosa w chuj. Misia to kozia cipa, bo nie gra. Stara prukwa :D

Koniec pierdolenia. Moje oko wykryło kilka chujostw.

1. Jak nie będzie ludzi na serwie, to przejrzę i napiszę tutaj, które mapy są do wyjebania, bo to tragedia w chuj...

2. Wrzucę wieczorem jakieś nowe kawałki na RS.

3. Czy można spolszczyć menu zombie i ewentualnie dodać wszystkie komendy pod jeden guzik? Tak jak to było w 4.3.

4. Złota krowa jest w chuj mocna. Nie wiem czy o to w tym chodziło, ale gruby zombie spada na kilka strzałów :P

5. Złoty deagl ma w chuj mocny odrzut. Czy takie były zamiary, nie mam pojęcia :D

6. Sprawa niewidzialności. Jedni pierdolą, żeby zostawić, a inni zaś żeby wyjebać. Jak można to z niewidzialności zmienić w półprzeźroczystość. Ganiać się jak kotek z myszką mija się z celem. Trzeba napierdalać, a nie sie chować XD

7. z tego co widziałem, to zombie z podwójnym skokiem ma kalekie nogi i skacze tylko raz :D

8. Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu ZM na forum. Wiem, że nalezy go zmienić, bo chuje po stronie CT blokują teleporty minami co skutkuje wpierdolem lub wpierdolem :D

9. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Może grajcie chuje?

10. Mówiłeś o całkowitej ciemności rekin, może ustawić ciemność na taką jaka jest na restart_v4?

11. Jutro zaczynam naukę tworzenia map. Jeżeli coś się nauczę, to możecie liczyć na wierne kopie zajebistych, starych map.

Chwilowo tyle chuje.

Tak odnośnie punktu numer 6, czyli niewidzialności, to ja bym była za tym (nie wiem jednak czy jest taka możliwość), żeby zawsze był (przynajmniej) jeden bot na serwerze, kiedy nie są wykorzystane wszystkie sloty. Boty są tak OP (:D), że wszystko wiedzą i widzą, więc za takim osobnikiem zawsze chodzą. Półprzezroczystość sprawiałaby, że osoba byłaby widoczna, co w sumie mija się z celem. Z drugiej strony nie zauważyłam, żeby aż tak często z tego ulepszenia korzystano (chociaż wczoraj rzeczywiście graczowi udało się przez to wygrać, mimo że wszyscy byli zombiakami), a jeśli już, to sprawę załatwiłyby boty będące na planszy. 

(2) Jak jest w końcu z tym RS'em? W jednym temacie (klik) były podane utwory, ale ostatnio (jak jeszcze muzykę na serwerze miałam włączoną) grała właśnie stara playlista z FFA. Fajnie, jeśli znalazłyby się tam utwory podane przez użytkowników, pasujące do klimatu gry.

A za każde blokowanie trzeba dać porządny wpierdziel! :D 

SZIRU, półprzeźroczystość ma sens w momencie kiedy jest ciemniej na serwerze (a ma tak być :D). Tak, boty są OP z tym, że jak się osobnik schowa gdzieś gdzie trzeba wejść po drabince, albo należy kucnąć, to już chuja :D

RS będzie dzisiaj. Zrobię paczke z tego co dali użytkownicy i wyślę rekinowi.

Joker, podałam właśnie tę stronę. :D I super, że w końcu będzie RS z tą muzyką!

JANUSZ, w porządku - jeśli będzie ciemniej, to ta półprzezroczystość faktycznie się sprawdzi. :D A i zawsze zostaje bekon...

PS Ostatnio to cuda się dzieją - bot za mną wchodził po drabince!

jasne, ja zapierdalam, a Ty stara cipo lejesz w siebie. O nie, teraz Ty utrzymujesz rodzinę! 

jebana alkoholiczka, stara na dodatek xD

nic Tobie się nie stanie jak trochę pozapierdalasz ! z reszta jesteś moim zastępcą ;>

prosisz się o wpierdol to raz

a dwa dostaniesz wpierdol

jebana 19 cm tytanowa pala.. smaż się w piekle za ta stara prukwe :D

nic Tobie się nie stanie jak trochę pozapierdalasz ! z reszta jesteś moim zastępcą ;>

prosisz się o wpierdol to raz

a dwa dostaniesz wpierdol

jebana 19 cm tytanowa pala.. smaż się w piekle za ta stara prukwe :D

Cicho siedź prukwo.

Kilka miłych słów do twórców ZM.

Misia to kozia cipa, bo nie gra. Stara prukwa

Koniec pierdolenia. Moje oko wykryło kilka chujostw.

1. Mapy są do wyjebania, bo to tragedia w chuj...

2. Złota krowa jest w chuj mocna.

3. Złoty deagl ma w chuj mocny odrzut.

4. Jedni pierdolą, żeby zostawić, a inni zaś żeby wyjebać. Trzeba napierdalać.

5. Chuje po stronie CT blokują teleporty minami co skutkuje wpierdolem lub wpierdolem

6. Może grajcie chuje?

Chwilowo tyle chuje.

z niewitka to dla zombie jak by była tylko dostępna .wtedy by nikt z niewitka   nie latał z ct 

Mina w tp jest łatwo obejść bierzesz grubasa (jak jest kampa w której musisz kucać ) wchodzicie pojedynczo , i niszczycie minę w kampie  , nawet koleś który ma binda na mine raczej nie podejdzie bo go zarazisz . W drugim wypadku podskakujesz jak się tepasz 

deagl i krowa są  op (deagle ~3500 hp w banie ) hajs na to masz około ostatniej rundy (chociaż dobrzy gracze mogą zdobyć creditsy w pierwszej rundzie {jak jest pare botów na serwie }[ludzie nie lubią umierać ,  więc jako zombie uciekają  jak mają kilka set hp ) .Problem zaczyna się jak koleś ma infinty ammo i golden deagla lub krówke .

Gadałem z misią żeby zwiększyć hajs za krowę itp

a  co do map to occoner_4zz i ragonat wch można wyjebać na razie bo są lagi na tych mapach

zw na około 4 dni ( może krócej może dużej ) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.